-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Çözüm egitim ...Son yıllardaki egitimim kalitesinin düşmesi nedeni ile bu vakalar artacaktır..
İkinci neden ise adalet ve hukukun uygulanmaması
Adalet ve hukugun ülkmeizde kitabına göre uygulanmaması nedeni ile cinsel açlık çeken hayvanlara bir güven gelmiş durumda...Hakimin karşısında takım elbise giyip dügmesini ilikleyen bu hayvanların cezalarında indirim saglanıyor..
Bir baska neden ise, bu hayvanlara arka çıkıp gaz veren içimizdeki tecavüz destekçileridir..
Tüm tecavüz vaka'sı haberlerinin altlarındaki yorumları okuyun..O saattte dışarıda ne işi varmış, şort giymeseymiş, ruj sürmeseymiş, sevgili olmasaymış,arka sokak tan gidecegine caddeden gitseymiş diyerek tecavüzcüye arka çıkılan bir zihniyet yetişiyor ülkemizde..Tüm tecavüzcüler o yorumları okuyor merak etmeyin, arkalarındaki destegi gördükçe gaza geliyor bu hayvanlar
Egitim şart
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müteahhit
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle aile ici eğitim. Ardından akademik eğitim. Peşine caydırıcı cezalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
İnsan olmayı unuttuk , hangimizin ailesi artık komşuluğa değer vermekte ? Liselerde 6 ders matematik yerine , edebiyat dersinde Osmanlı Edebiyatı yerine , insanlık anlatılsaydı yada aşk , sevgiyi anlatan şiirler okunsaydı böyle olmazdı .
Dizilerde ensest ilişki (kimin kime kaydığı belli değil) yerine aşkın ve güzelliğin para ile olmadığı anlatılsaydı böyle olmazdı.
Tiyatrolar daha fazla olsaydı ve sadık kalınmayı öğretselerdi böyle olmazdı .
Kadınların bir papatya olduğunu öğretemediler ,
Kadın , eşcinsel , etnik köken faşistliği öğretilmeseydi böyle olmazdı.
Ego duygusunu tatmin edemeyen insanlar olmasaydı böyle olmazdı.
Egolu olan insan kadının insan olduğunu bilemez.
Karşımızda ki kişiye attığımız tokatı kendimizde hissedemedik.
Kısacası insan olamadık , insan olmayı öğretemedik.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
İnsan olsak gerisi gelir zaten..
OiS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci / Programcı
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Ceza nasıl uygulansın ki hocam Kuran'da bile çözümü insanlara göre zor verilmiş. Bir kadının tecavüze uğrayarak en fazla kaybedeceği bekaretidir ama tecavüzcüye idam veya müebbet vererek erkeğin hayatını karartıyorsun. Burada ki adelet nerde peki? Hadi ağır cezalar verdiler diyelim ulan sokakta binbir farklı kadın var bakıyorsun diye tartışma çıkıyor. Bide ağır ceza olduğunu düşünsene karşıya bakıyom diye kadın çıkarsın kavgayı yedin mi idamı hadi eyvallah ben asılmaya. Sıkıntı büyük hocam bu konuda hem suistimal edilir hemde adaletsiz bir yöntem olur.
Benim fikrimce ki çözüm eğitim ve karakter oluşumunda abicim. He gerçekten çözüm arayanlar varsa Kuran'ın Nur Suresi'ni okur anlamaya çalışır.