-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Dil, din, ırk ne olursa olsun karşında ki bir insan. Terörist olsa bile, geride kalan ailesi bu görüntüleri gördüğünde ne halde olacaklarını hiç düşünmezler mi? Hele ki annesi? Siz gencecik insanları arabanın arkasına bağlayıp sürükleyin diye ömürlerini feda etmiyor o anneler. Bu işkenceyi yapanlar dilerim daha beteri ile karşı karşıya gelirler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Böyle yapmak yanlış. Kuracaksın darağacını şehirlere, ibreti alem olsun diye tek tek asacaksın. Doğrusu bu. Ayrıca bu olay ile birlikte teröristleri her fırsatta olduğu gibi masum gösteren bir güruh mevcut. Lütfen aradaki ince çizgiyi ayırt edelim. Hamile eşinin yanında benim askerimi öldüren birinin canı kutsal falan değildir. Ölüsü de leştir.
6 kişi bu mesajı beğendi.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yıl olmuş 2015, hala Türkiye Cumhuriyeti'nin o bölgeden ayrılması durumunda o bölgenin Kürtlere kalacağını ve adının Kürdistan olarak değiştirileceğini zannedenler var.
O bölgede PKK, PYD, IŞİD falan sadece ve sadece kukladan ibaretler. Kürtlerle alakası yok.
Ama işte zaman her şeyi açığa çıkarırlar diye boşuna demiyorlar. Sabır diyoruz, sadece sabır. O bölgenin temelde kendilerine ait olduğunu düşünenler kartlarını açık olarak oynadıkları zaman ben bu "Kürdistan" diye kafa ütüleyenlerin nereye kaçacaklarını gerçekten merak ediyorum. Kürdistan diye her şeyi savunan PKK'nın kendilerine ait tek bir şey olmaması bile birazcık ipucu veriyor aslında. Silah aldığı ülkeler zannedersin ezelden beridir kürt aşığı da bu yüzden onları silahlandırıyor.
Bakalım birgün şu Kürdistancı PKK kendi silahını üretebilecek hale gelsin, onları ilk kim yok ediyor göreceğiz.
Cesede gelince, ben terörist cesedine saygı duymam. Yanlış anlamayın savaş anında düşman cesedine bile saygı duyar gerekirse kendim gömerim. Çünkü bir savaş anındasınızdır ve onunla aynı konumdasındır. Tamamen onurlu/gururlu bir mücadeledir. Fakat evinde yatanları gelip öldüren, doğrudan savaşa girişmeyip sağda solda saklanıp tuzaklar kurup ülke bütünlüğünü bozan ve bunu yaparken de "Türkiye Cumhuriyeti kimliği" taşıyan kişiye saygı duymam. Vatan hainidir bu ve asılıp cesedi günlerce sokak ortasında kalmalıdır bile.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Şu anda bu konuya mesaj yazanların birkaç tanesine o kadar acıyorum ki. Kardeşlik naraları atıp vicdan goygoyundan başka bir şey bildikleri yok. Böyle bir olayın gündem değiştirmek olduğunu anlamayacak kadar saflar da var aramızda tabi ki. Ha bu olay ne için yapılmış olursa olsun, yok insan sonuçta, yok ailesi ne der, yok ne olur, yok böyle olur diyenler; Onu zaten ailesi göndermiştir muhtemelen dağa. Benim fikrime gelince, keşke böyle bir olayı algı yönetimi için gündem değiştirmek adına değil de,
her zaman yapsalar.
Kakarotto arkadaşın yazmış olduğu mesajdaki son paragrafı tamamen destekliyorum.
Son olarak, askere zibidi muamelesi çeken arkadaş adına kendimden utanıyorum. Sen benim dayıma ve abime (
Bakınız) zibidi diyemezsin. Kim olursan ol, seni her ne kadar tanımasam da, sana hakkımı asla helal etmiyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Beni öldürmek isteyeni yakalasam ben de aynısını yapardım belki ama kimsenin olmadığı bir yerde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar psikoloji eğitimi almanızı veya en azından 1 2 haftalık kurslara katılmanızı öneririm. Ben eğitimini almış birisiyim. İsterseniz kurslara yönlendirebilirim.
Her şeyi, herkesi kendiniz gibi düşünüp yorumluyorsunuz. Ben çevremde sakin olarak tanınan birisiyimdir. Kolay sinirlenmem ama görüntüleri izleyince "Ben de olsam aynısını yapabilirdim." diyorum rahatlıkla. Veya bu olay yapılırken o araçta bende olsam "Oğlum manyak mısınız ne yapıyorsunuz?" demeyeceğimden %100 eminim.
Yani bunun Türklükle bilmem neyle bir alakası yok hemen her şeyi buralara bağlamayın. Kız/ erkek arkadaşınızla kavga ettiğinizde "Elime geçirsem de boğsam şunu ya" diye tepki gösteriyorsunuz veya öz akrabanıza bir şeyden kızıp aynı şeyi söyleyebiliyorsunuz (Var mı göstermeyen?).
Bu kadar rahatken bile atarlanabiliyorken, orada görev yapanların bu tavırlarını hoş karşılamak zorundasınız. Bu adamlar 7/24 kontrollü hareket etmek zorundalar, sinir stres vs zibil gibi. Deşarj olmanın yollarını muhakkak arıyorlar (Kaldı ki ceset terörist cesedi zaten. İnsan muamelesi görmesi saçma olur).
Tekrarlıyorum; Zerre rahatsızlık duymadım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com