-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
REKLAMKAP
yeni
bireysel hesap sistemi geliştirmişler ordan üyelik açınca daha çabuk dönüş yapıyorlar şuan birkaç haftadır kullanıyorum attıgım mesajlara ya mesajla yada arayarak cevap verdiler.
https://www.artiway.com.tr/?r=5469962
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun ama kargo firmalarının geneli böyle. Belli bölgelerdeki şubeler işlerini tam yapıyorlar ama %70 şubeler özel olduğu için toplama eleman çalıştırdığından rezalettir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kargo firmaları ile çalışmamış insanlar sorarlar tabi "nereden biliyorsun kargoda olduğunu" diye. Bal gibi de bilinir kardeşim. Önce konuyu yanlış anla, alakasız şeyler yaz sonra da Allah akıl fikir versin falan filan diye söylen. Allah size akıl fikir versin de boş boş konuşup durmayın şurada.
Mağdur olan kişi burada mağduriyetini paylaşmış; ne bela okumuş ne de kötü konuşmuş. Böyle mi yaklaşılır bu olaya..
Bulunduğum ilçedeki Yurtiçi şubelerinden birisinin sahibi tanıdığım olduğu halde ben de kaç defa sorun yaşadım. Şikayet edecekseniz de komik duruma düşüyorsunuz.
Geçmiş olsun kardeşim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar yıllardır tüm kargolar ile ciddi cirolarla çalıştım. Şuan aras ile çalışıyorum ama en temizi Yurtiçi Kargo. En az kırma oranı onlarda.
Başınıza gelen olay ise kabul edilemez. Genel müdürlüğe olayı belirtin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ups diğer kargo firmalarına nazaran biraz daha iyi.
Yakında
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
aras kargo tek geçerim. Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
TecnoLobi,
Hayır geri göndermedi aldı ve benim kargomunda takas ettiğim ve bana gönderdiği telefonun ücretinide kendisi ödedi, paketi alıp açar açmaz dönüş yaptı böyle böyle bir sorun var diye. Daha öncede aynı kargoyla sorunlar yaşamam ve karşı tarafın bu kadar şey yapmasından sonra kendi düşüncem olarak kargoyu suçlu buluyorum. Ayrıca tabiki herkes kötü veya kötü düşünceli değil ama kötü niyetli olanların ve kafalarındaki düşünceleride uygun fırsatı bulduklarında uygulamaktan kaçınmadıklarıda bir gerçek.
https://www.artiway.com.tr/?r=5469962
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
mng öneririm ürünü geldiğinde kuryenin önünde açarsınız kırık vbs varsa fatura tutuyorlar