Hemen hemen bütün webmaster sitelerinde takıldım. Hepsinde de ticaretm var. ***'da güvenlik sıkıntılı. Kimse kimseye güvenmiyor kolay kolay. Webmastersitesi zaten tamamen bitti. Çöp site oldu o artık. WMAracı marka olarak en kalitelisi bunların arasında. WMAracı'nı seviyorum. Ticarette sıkıntılar da zamanla düzelir. En geç okullar açıldığında düzelmiş olur.
Evet ***'da güven sorunu var gibi ama ticaret akıcı bir şekilde işliyor. Yalnızca bilgi paylaşımı çok düşük. Buradan daha kötü açıkçası orada bilgi paylaşımı.
Ek Olarak:
hiç yokki birde orada demek istediğim espower biliyorsunuz tema v1 bunun satışını okadar çok site yapıyor ki asıl sorun sahibinde menüsünü değiştirmek istiyorum diyorum değiştiremezsiniz diyor o menüyü al diyesi geliyor insan o kadar kötü menü mü olur arkadaşına yönlendiriyor 50 tl sadece menüye istiyor üstelik menü benden :D
Başka bir satıcıyla iletişime geçebilirsiniz ya da ücretsiz bir tema bulup editleyebilirsiniz bence. Onu yapamazsın bunu yapamazsın diyen satıcılara çok da prim vermemek gerekiyor bence.
Ek Olarak:
WMaraci'nda açıkca gözüken durum ticaretin işlememesi.
Yani çok az ticaret yapılıyor gördüğüm diğer webmaster forumlarına göre.
Nedeni büyük ihtimal **************lara tam olarak bir çözüm bulunmadığı için sanırsam.
Uzun zamandır yönetimin ticaretin daha yoğunlaşması adına projeler gerçekleştirmesini bekliyorum ama onlar daha çok webmaster araçları ve forumu geliştirmeye çalışıyorlar, ticaret işi sıkıntılı olduğu için pek bir girişim göstermiyorlar sanırsam.
Yani çok az ticaret yapılıyor gördüğüm diğer webmaster forumlarına göre.
Nedeni büyük ihtimal **************lara tam olarak bir çözüm bulunmadığı için sanırsam.
Uzun zamandır yönetimin ticaretin daha yoğunlaşması adına projeler gerçekleştirmesini bekliyorum ama onlar daha çok webmaster araçları ve forumu geliştirmeye çalışıyorlar, ticaret işi sıkıntılı olduğu için pek bir girişim göstermiyorlar sanırsam.
Sanki tanıtım sıkıntısı da var gibi. Gerçi ticaret sistemi geldiğinde bir pazarlama stratejisi de oluşturulu diye umuyorum.