-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
WMaraci'nda açıkca gözüken durum ticaretin işlememesi.
Yani çok az ticaret yapılıyor gördüğüm diğer webmaster forumlarına göre.
Nedeni büyük ihtimal **************lara tam olarak bir çözüm bulunmadığı için sanırsam.
Uzun zamandır yönetimin ticaretin daha yoğunlaşması adına projeler gerçekleştirmesini bekliyorum ama onlar daha çok webmaster araçları ve forumu geliştirmeye çalışıyorlar, ticaret işi sıkıntılı olduğu için pek bir girişim göstermiyorlar sanırsam.
Ninja
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar, yönetim defalarca iletmiş; Ticaret sistemi üzerinde çalışılıyor, havuz sistemi vs. olacak diye. Zaten ilerleyen zamanlarda gerekli önlemler alınmış olacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hemen hemen bütün webmaster sitelerinde takıldım. Hepsinde de ticaretm var. ***'da güvenlik sıkıntılı. Kimse kimseye güvenmiyor kolay kolay. Webmastersitesi zaten tamamen bitti. Çöp site oldu o artık. WMAracı marka olarak en kalitelisi bunların arasında. WMAracı'nı seviyorum. Ticarette sıkıntılar da zamanla düzelir. En geç okullar açıldığında düzelmiş olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
arkadaşlar hep kendinizi düşünüyorsunuz ama sizin (genel konuşuyorum) yaptıklarınız Bu yüzden bir çok kişiden iş almaya çekindim ve yaptırmadım nedeni mi ? çok sıkıyorsunuz Bazen yapamıyacağınız şeyleri söylüyorsunuz örnek olarak mesajlarımdan bir tanesini paylaşayım >kolay gelsin backlink paketi satın almak istiyorum ancak aklıma takılanlar var sitemin alexa değeri yüksek düşer mi düşersede geçici mi olur >Yok efendim geçici olmaz faydasını görürsünüz garanti verebiliriz >200 wikibaclink zarar getirmez mi (forumda okumuştum) > backlink sonucta zarar getirmez >Sandoxa girdiğinde destek olur musunuz
cevap yok bu sadece bir örnek bu yüzden *** a üye olmayı çok istiyorum Wmaracı heryönden güzel (en azından saçma sapan yarışmalar yok) ancak Ticarette *** üyelik Yok sinir bozucu yönü
Ayrıca hiç kimse ikram yapmıyor Çok kırılıyorum köy sitesi Teması yapacak kişi yok :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ticaret konusunda birşey diyemiyorum ama genel olarak kalite konusunu biraz garipsiyorum. Yani evet burası bir webmaster paylaşım platformu fakat uzun süredir webmasterlık yapan birine wmaracının şuanki durumunun yeni birşeyler katması çok zor gözüküyor.
Örneğin yıllardır AdSense kullanan biri gelip WMaraci Adsense bölümünde diğer profesyoneller ile bilgi paylaşımı yapmak isteyebilir. Bu şekilde gerek reklam yerleşimi, gerek reklam tipi, aklınıza gelecek her konuda bilgi alıp kendini bir basamak yukarıya taşıyabilir. Fakat WMaracinda Adsense bölümünde günde 10 konu açılıyorsa bunların 8'i "sitem adsense e kabul olur mu?", "adsense niye reddetti", "adsense alamıyorum yardım" vb. şeklinde işliyor.
Yani zaten AdSense işinde olan bir insana katabileceği pek birşey olmuyor. Bütün bunların yerine daha girişimci konular ve sohbetler olsa daha güzel olurdu. Bir kişi kendi denediği ve başarılı sonuçlar aldığı reklam yerleşimi paylaşabilirdi. Başka biri kullandığı yeni bir reklam biriminde TBM değerinin yükselişini anlatabilirdi. Fakat bu şekilde bu çizgi yakalanmıyor. Her gün aynı konular açılıyor, her açana aynı açıklamalar yapılıyor.
Bu durum, WMaraci'ni acaba webmaster aleminde bugün ne gelişmeler var, ne yenilikler oldu? diye açan biri için üzücü oluyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
- Vetch