-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Arada hosting bakıma giriyor fakat bunu buradan niye bildiriyorsunuz işte ben bunu anlamıyorum ?
Bu konu başvuru taleplerini almak için yapıldı, sistemsel hatalar, erişim hataları için mail adresimiz var, telefon numaralarımız var hadi en kötü PM atabilirsiniz ben burda bişey açıklyorum siz gelip post atıyorsunuz :)
Vallahi ücretsiz paylaştığım için bin pişmanım mesleğimden soğutan bir durum oldu bu olay.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
turansonkaya adlı üyeden alıntı
Öncelikle neden bu kadar kaba davranıyorsunuz anlamadım çok garip bir durum değil. Size yardım etmek amaçlı sitenize ulaşılamıyor diye yorum attım post kasıyoruz olduk.
Madem ücretsiz paylaşmak istemiyorsanız moderatörler ile iletişime geçip konunuzu silmenizi isteyebilirsiniz, gerçekten garip insanlar var sizin gibi.
İşinizi iyi yapıyorsunuz diye sizden düşük insanları terslemek sizi yükseltmez daha çok düşürür, iyi forumlar...
Artık insnaların bir sınırı var ve siz sınırları aşıp taşırıyorsunuz.
Konu başlığını değiştirmeye vaktim olmadı bağış olayına bugün karar verdim ve yazdım konuyada.
Bana akıl vermeye çalışan bir sürü arkadaş var burada ben akıl isteyecek bir konu açmadığım için akıl vermeyin diye 1500 kez yazdım akıl istediğim konularda akıl verin lütfen.
Ben kimseyi terslemiyorum siteye erişemediğinizi buradan bildirmek kadar saçma birşey ben görmedim.
Bu konu hataları, sorunları bildirin diye açılmadı açılış amacını okuyun öyle yorum yapın.
Kullanmak istemeyen kimse kullanmasın temayı hiç problem yok aldığı hizmeti karşılıksız bırakmayacak bir sürü insan var onlar yeterli olur.
Sizede hayırlı forumlar.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Konu ücretsiz olarak açılmış. Daha sonra üzerinde oynama ile adı "bağış sistemli" de olsa ücretli hale getirilmiş. Fakat bu konunun yeri artık burası değil,
Ücretli WP Temaları bölümüdür.
Bu konuda da geçmişe ait (ücretsiz taş devrine) birçok mesaj olduğu için konuyu kilitliyorum. Yeni "bağış sistemli" konunuzu aşağıdaki kategoriye açabilirsiniz.
>>
http://wmaraci.com/forum/ucretli-wp-temalari.html
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam formu yolladim temayi oturdum bekliyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tamamen ücretsiz ibaresini kaldırırsan sevinirim. Tamamen ücretsiz değil.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Tema tamamen
ÜCRETSİZ olarak dağıtılıyor. İsteyen arkadaşlar
BAĞIŞ yapabiliyor. Yeni bir tema kodladım. Onuda ücretsiz dağıtacağım. Unutmayın BAĞIŞLAR geliştiriciyi mutlu ederi.
1 TL bile olsa geliştiriciyi desteklemeyi unutmayın. Bu size
+ Pozitif olarak dönecektir.
Ücretsiz kullandığınız temanın gelişmesine olanak sağlayacaktır.
Tema başvurularını gün içerisinde onaylayacağım.
Teşekkürler, saygılarımla ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Madem ücretsiz bir tema dağıtıyorsun önce temayı alayım hocam senden rica etsem pm atar mısın ?
Kuva-i Kafsinkaf