-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhabalar,
İlerlemek ve büyümek hepimizin isteği çoğumuzun burada online olmasının nedeni web sitesini geliştirmek ancak başka birşey daha var ki o şey bir de diğer arkadaşlara destek vermek, bu forumdaki arkadaşlarımdan çok büyük destek aldım zaten forumculuğun amacı bu.
Bunun dışında belirtmeliyim ki büyük projeler, işler ya da bir işin yükselmesi ve büyümesinin altında birbirlerine destek veren bir grup insan görürsünüz.
Benim aklımdaki iş birbirimizi geliştireceğimiz, büyüteceğimiz bir iş. Yalnızca Wmaracı üyelerinin web adresleri için geçerli olması gerektiğini düşünüyorum.
Bir web sitesi açmayı düşünüyorum Wmaracındaki arkadaşlarımla beraber üyelik sistemiyle toplanıp birbirimizin taleplerine, isteklerine yardımcı olacağız sitelerimizi yükselteceğiz ve bundan burası dışında kimsenin haberi olmayacak ayrıca hepimiz için bu sistemde reklam alacağım bir Bumerang sistemi gibi hepimizin sitelerine eşit dağıtacağım yani eşitlikçi bir sistem olacak aynı zamanda bu konuda ne dersiniz ben daha düşünüyorum fikirler ekleyebilirim. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum lütfen ön yargılı olmadan yazınız çünkü bu işteki tek amaç birbirimizi biz olduğumuz için yükseltmek, geliştirmek.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba hatam var ise düzeltin ama anladıgım bu;
"ben bir site açacağım buradan destek alacağınıza gelin benim sitemden destek alın wm aracı yöneticileri aç kalsın." ? bence gereksiz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Projenin gelistirilmesi lazim.Turk webmasterlarin en buyuk sorunu ekip olmadan tek basina projeleri yurutmek bu da basarisizliga yol acabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne yani adam bişi istediği zaman size mesaj atacak sizde arkaplandan cevaplama mı yapacaksınız..
forumlar en azından herkesin görebileceği göz önü bir yer
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
çok uçuk, gereksiz, gerçekleşme payı yüzde 0 olan bir fikir. benim görüşüm bu.
ozergul.net/com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bazı işler sorumlulukla istekle yapılmalı, bu sistemde hepimize geri dönüş olacak birbirimize destek verip yükselteceğiz ücretsiz tabiki,
Mesela benim bir sorunum var siteye yazdım site yönetimi bu konuda gönüllüler arasından birini görevlendirecek o da halledecek kimi görevlendirdiğini ve kişinin ne istediğini de sitede yazacağız ki açık olsun devamlı aynı adamı görevlendirdiğimizi sanmayın.
Ek Olarak: Arkadaşlar ne olur şu işleri baştan kesip atmayın dara sıkıntıya düşürmeyin kendinizi, olumsuz olmayın bu halde olduğumuz için geliştiremiyoruz kendimizi zaten.