-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Her insan nereden kazanç sağladıgını söylemez, herkes tarafından bilinen zırvalıkları anlatıp dururlar.
Real hayatınızla, İnternet hayatınız da kazandığınız parayı asla karıştırmamamız gerekiyor. Ben Domain ticâretiyle ugraşıyorum. Kazanıyorum, diyebilirim. Ama internet her zaman kazandırmaz. Teknoloji çok gelişiyor yarin birşeylere dokunmayarak " zihine yerleştirilen bir chip ile " düşünerek herşeyi yapabilen bir sistem dahi gelebilir. Bu yüzden interneti her zaman arka planda tutmanız lazım ve ek gelir olarak düşünmemiz lazım. Her zaman real hayatımızda tutunabilecegimiz bir iş olması lazım, eger bir işe yönelecekseniz veya fikir, ptoje istiyorsanız piyasa artık internet üzerinden berbat bir şekilde bitiyor. Eger illa bir fikire veya projeye yönelecekseniz rekabeti çok az ama çok kazandıran işlere girin. İnternet üzerinden bilet satışı gibi, ama Real yaşantınız da birazda paranız varsa Giyim alanına yönelmeniz gerekir bunlar hayatımız boyunca asla bitmeyecek meslekler. Her zaman kaliteli iş yaparsanız, her zaman ekmek yersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
oyun, teknoloji, genel forum, film-dizi, yemek tarifi, rüya tabiri vs... siteler açmayan ve en az 1 yıl sabırlı olan parayı buluyor.
Bu tip siteleri açanlarda kazanır ama çok daha fazla emek harcamak ve çok daha büyük bir rekabet içinde oluyorlar.
Eğer bu tip siteler dışında açacak site mi var diyecekseniz zaten bu işe hiç bulaşmayacaksınız. Boşa kürek çekersiniz. Sonra 3-5 tlye aylık link satanlar kervanına katılırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
1 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vay be eskinin trendleri oyun, film, genel forum siteleri yavaş yavaş ölüyor. Peki günümüzün yükselen trendleri neler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Millet ne kazandığını neden söylesin milletin ne kazandığını,sitelerini merak etmek yerine oturup çalışmak daha mantıklı.Boşu kovalamanın alemi yok.
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Buralarda takılıp da çok da güzel para kazananları tanıyorum. Ben yıllardır geçimimi bu sektörden sağlıyorum. İnternetten para kazanmak çok kolaydır. Fakat bizler bir an önce ayda 1000 lira kazanayım dediğimiz için kazanamıyoruz. 100-200 lirayı da beğenmiyoruz. Haliyle ben nasıl para kazanabilirim demeye başlıyoruz.
Anil
I'm Here!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Advertising
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
153, (%100)
Evet bende kazanıyorum. Aynen kimse nerden kazandıgını söylemez. :)
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internette kazanmak aslında yoktur kandırmak vardır. Kazanma Sanatı yerine kandirma Sanatı baska Bişi Bulamasssınız...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vay arkadaş, şu anda kendimi ne kadar kötü hissediyorum anlatamam, millet aylık 3000TL'yi beğenmiyor, benim 7 ayda kazandığım para 3.03 TL. :)