KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bugün 3 olur yarın 5. Eğer kazanıyorsa zaten projesi tutmuş demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neyse gençler ben anlatamıyorum demek istediğimi siz anladığınız gibi yazın.
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Cevap; Gençler :)
İyi akşamlar.
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çok iyi takip ediyorum da burada paylaşılan ve yapılan çalışmaların çoğu basit, sıradan. Ve uzun vadeli değil. Kişi siteyi açıyor birkaç uğraşıyor sonra da satıyor. Amaç: Para. Kişi bir şey öğreniyor, bilgiyi paylaşmıyor sonra da liderim diyor. Amaç: Para. Yani burada yenilikler yok. Blogların bile çoğunun alt yapısı Wordpress. Bize özel bir şey yok. Ve burada ticari sırlar paylaşmak her zaman uygun değil. Paylaşmalıyız ama paylaşmamız gerekeni. Her zaman bir püf noktamız olmalıdır.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Benim başarılı bir projem olsa bu üyeliğimle onu buraya yazmam. Farklı o sitenin ismiyle bir üyelik açarım o da gerekirse. Sonuçta büyük bir sitenin bir itibarı var burada yardım isteyemez haksız mıyım? Bu sebeple en çok tutabileceğini düşündüğüm projelerin sitelerini saklıyorum ve forumlara yazmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
merhablar herkesten özür diliyorum aynı burda hiç kazanmayan coluk cocuk tayfası var gibi iletiler atmışsınız ve bazılarınızı biliyorum kazandıgı halde kazanmadıgını ima ediyor yazıktır forumun faydası gayet var inkar edilemez artık bu işi yapıp kazanmayan bu foruma bence hiç girmesin ayda 500tl para deildir emin olun eger 500tl veya altı kazanan kendini avutuyordur ben bunu bilirim
web hayatım eskiye dayalı 8 yıldır 2 yıl ayrı kaldım yeniden webdunyasi.net adında firma actım çok şükür 6 aylık mazim var 27.000 kazancım var 6 ayda oplamda 57 web sitesi kurdum 167 firmaya özel yazılım kodladım editledim modifiye yaptım tek tek listeli halde elimde 17 bayim var düzenli müşterim var SLL Güvenlikli herşeyi en iyisinden yaptıgım bir iş ile ayrıca altinwebpaketleri.net haklarını satın aldım ve ayrıca data ortagı oldum erkolay.com.tr sinan hocamla yolumuza devam ediyoruz ys 3234 tib kayıtlıdır erkolay tüm tecili adımıza lisanslıdır.. ve tescillidir..
BU İŞTE BİLGİNİZ YOKSA bilgi sahibi olun ve bütceniz varsa şirket kurun yoksa bilginizle şirketlere yönelin ben uzman php coder aramaktayım mesela kendim coderim benden iyi codere aylık 3.000 rahat kazandırırım sözümden cıkmadıkca ve çalıştıkca
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nickinizi paylaşıtığınız konuda gerçekten çok iyi yansıtıyorsunuz yani nickinize yakışır bir konu olmuş ne diyeyim.:) Neden yararı olmasın düzgün gerçek bilgi paylaşıldıkça yararı olur hemde çok, bilgilerden önce gelen birşey var ama insanın içinde istek olursa neden başarılı olmasın azim,çaba,sabır gerektiren birşeydir webmasterlık bunların üçü olduğu sürece çok iyi yerlere gelirsin.:rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Bu ve takıldığım tüm webmaster forumlarındaki üyelerin %90'ının hevesi saman alevi gibi. Bu tip insanlar wordpress'i ya da sağdan soldan topladıkları bir scripti kurarlar, bir kaç içerik eklerler ve sonra hevesleri gider sıkılırlar. Sonra aynı döngüye tekrar girerler.
İkinci tip insanları da şöyle tanımlayım: Leş kargaları. Gelirli bir siteni satılığa çıkartırsın, 50 kişi pm ister buların 5'i alıcı potansiyeline sahipse, 45'i siteni kopyalamak için can atan leş kargaları. Bunların da %90'ı hiç bir şey beceremez çünkü sinsilik yapayım derken taklit ettikleri siteleri yüceltirler.
Aslında herkes bu işten para kazanabilmek için ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Belli bir kategori seçilir (dekorasyon, moda, makyaj, sağlık, güzellik zayıflama, el işleri vesaire bin tane deli hit çeken kategori var), sonra eli yüzü düzgün bir site açılır, kaliteli, doyurucu, özgün içerik + sosyal medya çalışmaları yapılır 3-5 tanıtım yazısı alınır. Site belli başlı dizinlere eklenir.
Bitti işte hepsi o kadar.
6-7 ay sıkılmadan uğraşsanız her güne 2-3 yazı yayınlanacak şekilde ayarlarsanız para kazanmama gibi bir ihtimaliniz olamaz. Ben açtığım her sitede min.3, max 7 ayda günlük 30-40 lira kazanmaya başlayabiliyorum ve bu güç herkeste var. Bunu yapabilmek için seo uzmanı olmanıza da gerek yok google'ın webmaster'dan beklediği her şey açık ve net. 1 aylık siteyi coşturmak için ne idüğü belirsiz backlink paketleri satın alanlara çok üzülüyorum. Ne yalan söyleyim aslında üzülmüyorum bir tarafımla gülüyorum.
Evet her yerde benim söylediklerim yazılıp çiziliyor, bu işten para kazananlar daha ne anlatsın? Sizin makalelerinizi de biz mi yazalım ne yapalım?
3 kişi bu mesajı beğendi.