ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bimeks, Teknosa gibi yerler yerine normal telefonculardan almayı deneyin hocam. Adamlar telefon kılıfını 2000 lira olarak gösterip kart çekiyorlar. :D Diğer kurumsal yerlere göre biraz daha pahalı olabilir ama taksit arıyorsanız çare bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam vatandan odea bank kredisi ile alırsanız 12 ay taksitle uygun fiyatlara ödersiniz.Şahsen ben 2bin TL lik leptop ve xperia Z telefon aldım kardeşime de discovery aldık hepsi odea bank ile.2000 TL Lik leptop için 80 liralık fark ödedik 12 ay taksitle aldık.Discovery için se 30 TL fark ödedik totalde 730 TL ye 12 taksitle aldık aynı şekilde xperia z yide bu şekilde yaptık.Telefon konusuna gelince Xperia Z1 öneririm :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi android sistemli bir telefon alırsan sıradan bir telefondur. Güncellemeleri sorunlu geç gelecektir buna eminim :). Galaxy Ace kullandım 1 ay sonra kasma sorunu oluştu, resetleme rağmen sıfır telefon kasıyordu servise yolladım sorun yok dediler.:) Galaxy S3 aldım, Güncellemeler hem geç hemde sorunlu geliyor şuan ki güncellemesinde şarj olmasına rağmen telefon kapanıyor:). Apple aldım çok rahatım sıfır kasma sıfır takılma herşey şahane güncellemeler düzgün geliyor :)
İphone 5s almanı tavsiye ederim.
Birde nerede alacağın konusuna gelirsek, Teknosa'dan almanı şiddet ile tavsiye ederim
Neden ?
- Sigortası bitmesine rağmen ücretsiz tamir yapıyorlar HP Laptop aldım 5 LT su döküldü tamiri ücretsiz yapıldı.
- Laptopum yetersiz ve sorunsuz çıktı hiç bir fark vermeden iki üst versionunu yani iki üst modelini aldım sıfır yanında yazıcı hediye :)
Fiyatları birazcık uçuk olabilir ama güvenilir bir şirket :)