-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar araştırmalarıma rağmen hala tam bir çözüm bulamadım.
Ben apk sitesi açma kararı aldım linkler direk google play storeye yönlenecektir.
Buna rağmen adsenseden ban yermiyim merak ettiğim soru budur cevaplayan herkese teşekkürederim.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hayır yemezsin merak etme :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam ban yiyen birkaç kişi gördüm sizce neden ban yemiş olabilirler ?
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
nettebilgi adlı üyeden alıntı
telif haklarını ihlalden spam yazıdan googlenin yasakladığı biçimde reklam yerleşiminden, hile kelimesinin çok geçmesinden hack vb. kelime kullanmaktan virüslü dosya paylaşmaktan say say bitmez.
teşekkürederim bilgi için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ceprobot adlı üyeden alıntı
Ücretli uygulamaları paylaşırsan ban yersin. Apk uygulamaların hala sırrı çözülemedi.
Mesela bir arkadaşta gördüm...
Google playin paylaştığı bir uygulama bir süre sonra telif hakkı gibi nedenlerle google playden yayını kaldırılıyor .
ama sizin sitenizde kalıyor ve adsense diyorki telif hakkı ve direk ban...
O yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca şunada dikkat etmek gerek mesela Temple Run 2 oyununun makalesini yazdın yayınladın.
Neden senin site üst sıralara çıksınki Temple Run 2 her sitede var...
O yüzden farklı birşeyler bulman lazım. Bilmem anlatabildimmi ? Bu uğurda başlayıp hüsrana uğrayan birsürü arkadaş var mesela:
http://cepuygulamalar.com/ (1000 den çok makale var ama 500 ziyaretcisi var)
http://cepnesil.net/ (tamamı özgün 200 makale var ama 30 kişi geliyor)
Bende çok araştırdım ama heryer android çöplüğü... O yüzden farklı birşeyler yapman lazım...
sizi eleştirmek için söylemiyorum ama sizin bu olayınız herkes yaptı senın yapmana gerek yok gibi birşey piyasadan farkım belli oranlarda olucaktır teknoloji konuları hep aynı konuda bır farkındalık yaratamassın sadece düzenli ve kullanıcı odaklı konu paylaşımı yaparsan kullanıcılar neden vakıt geçirmesin tonlarca film sitesi var ama ben kaliteli olunca en sondakı fılm sıtesını bıle favorilere ekliyorum olay bundan ıbaret :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ceprobot adlı üyeden alıntı
Kesinlikle katılıyorum. Arkadaşa yapma demedim. Farklı bir şeylerden başlamak onun için daha yararlı olacağına inanıyorum...
Sizi anlıyorum ve katılıyorum siteyi değişik bir yapıda sunucam sadece sunucu masrafları ıcın adsense kabul edermi etmezmi davasındaydım dedıgınız gıbı bende o ban yıyenlerı gorduğum için konu açmak istedim sağolun değerli yorumunuz için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Apk sitesi açıp adsense reklamı koymak yinede tehlikelidir.Tam kazacın iyi olmuş derken bi bakarsınız Ban yemişsiniz.Böyle işe girip vakit harcamanıza deymez.Arkadaşların dediyi gibi böyle siteler çok ve size kolay kolay hit gelmez.