lostyazilim
tr.link

Adsense apk izni ?

13 Mesajlar 1.548 Okunma
lstbozum
tr.link

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar araştırmalarıma rağmen hala tam bir çözüm bulamadım.

Ben apk sitesi açma kararı aldım linkler direk google play storeye yönlenecektir.

Buna rağmen adsenseden ban yermiyim merak ettiğim soru budur cevaplayan herkese teşekkürederim.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
reklam

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
hayır yemezsin merak etme :S

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

hayır yemezsin merak etme :S

hocam ban yiyen birkaç kişi gördüm sizce neden ban yemiş olabilirler ?

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

hocam ban yiyen birkaç kişi gördüm sizce neden ban yemiş olabilirler ?

telif haklarını ihlalden spam yazıdan googlenin yasakladığı biçimde reklam yerleşiminden, hile kelimesinin çok geçmesinden hack vb. kelime kullanmaktan virüslü dosya paylaşmaktan say say bitmez.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

telif haklarını ihlalden spam yazıdan googlenin yasakladığı biçimde reklam yerleşiminden, hile kelimesinin çok geçmesinden hack vb. kelime kullanmaktan virüslü dosya paylaşmaktan say say bitmez.

teşekkürederim bilgi için :)

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Ücretli uygulamaları paylaşırsan ban yersin. Apk uygulamaların hala sırrı çözülemedi.

Mesela bir arkadaşta gördüm...

Google playin paylaştığı bir uygulama bir süre sonra telif hakkı gibi nedenlerle google playden yayını kaldırılıyor .

ama sizin sitenizde kalıyor ve adsense diyorki telif hakkı ve direk ban...

O yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca şunada dikkat etmek gerek mesela Temple Run 2 oyununun makalesini yazdın yayınladın.

Neden senin site üst sıralara çıksınki Temple Run 2 her sitede var...

O yüzden farklı birşeyler bulman lazım. Bilmem anlatabildimmi ? Bu uğurda başlayıp hüsrana uğrayan birsürü arkadaş var mesela:

http://cepuygulamalar.com/ (1000 den çok makale var ama 500 ziyaretcisi var)

http://cepnesil.net/ (tamamı özgün 200 makale var ama 30 kişi geliyor)

Bende çok araştırdım ama heryer android çöplüğü... O yüzden farklı birşeyler yapman lazım...

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

ceprobot adlı üyeden alıntı

Ücretli uygulamaları paylaşırsan ban yersin. Apk uygulamaların hala sırrı çözülemedi.

Mesela bir arkadaşta gördüm...

Google playin paylaştığı bir uygulama bir süre sonra telif hakkı gibi nedenlerle google playden yayını kaldırılıyor .

ama sizin sitenizde kalıyor ve adsense diyorki telif hakkı ve direk ban...

O yüzden dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca şunada dikkat etmek gerek mesela Temple Run 2 oyununun makalesini yazdın yayınladın.

Neden senin site üst sıralara çıksınki Temple Run 2 her sitede var...

O yüzden farklı birşeyler bulman lazım. Bilmem anlatabildimmi ? Bu uğurda başlayıp hüsrana uğrayan birsürü arkadaş var mesela:

http://cepuygulamalar.com/ (1000 den çok makale var ama 500 ziyaretcisi var)

http://cepnesil.net/ (tamamı özgün 200 makale var ama 30 kişi geliyor)

Bende çok araştırdım ama heryer android çöplüğü... O yüzden farklı birşeyler yapman lazım...

sizi eleştirmek için söylemiyorum ama sizin bu olayınız herkes yaptı senın yapmana gerek yok gibi birşey piyasadan farkım belli oranlarda olucaktır teknoloji konuları hep aynı konuda bır farkındalık yaratamassın sadece düzenli ve kullanıcı odaklı konu paylaşımı yaparsan kullanıcılar neden vakıt geçirmesin tonlarca film sitesi var ama ben kaliteli olunca en sondakı fılm sıtesını bıle favorilere ekliyorum olay bundan ıbaret :)

ceprobot ceprobot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 174
  • Beğeniler 11 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

sizi eleştirmek için söylemiyorum ama sizin bu olayınız herkes yaptı senın yapmana gerek yok gibi birşey piyasadan farkım belli oranlarda olucaktır teknoloji konuları hep aynı konuda bır farkındalık yaratamassın sadece düzenli ve kullanıcı odaklı konu paylaşımı yaparsan kullanıcılar neden vakıt geçirmesin tonlarca film sitesi var ama ben kaliteli olunca en sondakı fılm sıtesını bıle favorilere ekliyorum olay bundan ıbaret :)

Kesinlikle katılıyorum. Yapma demedim. Farklı bir şeylerden başlamak senin için daha yararlı olacağına inanıyorum...

• Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

ceprobot adlı üyeden alıntı

Kesinlikle katılıyorum. Arkadaşa yapma demedim. Farklı bir şeylerden başlamak onun için daha yararlı olacağına inanıyorum...

Sizi anlıyorum ve katılıyorum siteyi değişik bir yapıda sunucam sadece sunucu masrafları ıcın adsense kabul edermi etmezmi davasındaydım dedıgınız gıbı bende o ban yıyenlerı gorduğum için konu açmak istedim sağolun değerli yorumunuz için :)

worldaz worldaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Apk sitesi açıp adsense reklamı koymak yinede tehlikelidir.Tam kazacın iyi olmuş derken bi bakarsınız Ban yemişsiniz.Böyle işe girip vakit harcamanıza deymez.Arkadaşların dediyi gibi böyle siteler çok ve size kolay kolay hit gelmez.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al