-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir nevi tc domain olayıdır...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Adam kimsenin kazancını engellemek veya egosunu tatmin etmek için konu açmamış. Yalnızca yatırımcıları uyarmış ki ilerde hüsran yaşamasınlar. Olayı tam kavrayamayan arkadaşlar da sosyalmedya.co gibi örnekler sıralamış, yazık. Zaten doğru yatırım ve strateji ile her domain uzantısı coşabilir. Verdiğiniz örnekler bu gruba giriyor.
Evet .co sempatik bir uzantı ve kısa olması bakımından avantajlı. Bunu kimse reddetmiyor ama körü körüne uzantı regletip bir şeyler olmasını beklemek sizin zararınıza diyor FilmleriTV.
Ben konuya müdahil oldum ama ne birinin sempatizanıyım ne de buradakilerden biri benim babamın oğlu. Yalnızca son zamanlarda birkaç şaibeli olay gördüm ve sessiz kalmak istemedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Yazdığım şeyler silinmiş, çok garip!
Sverdlov
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben anlam veremiyorum FilmleriTV isimli üye forum'da "ALAN ADI BİLGİ ALIŞVERİŞİ"
kategorisinde KENDİ TECRÜBELERİNE DAYANARAKTAN bir konu açmış ve fikirlerini belirtmiş.
Ben konuda .co almayacaksınız, yoksa sizi öldürürüm gibi bir zorlama veya .co domaini üzerinden para kazananlara inat bir bilgi görmüyorum. Konuyu uzatmanın manasıda yok. Eğer ki bu forumda BİLGİ ALIŞVERİŞİ kategorisinde BİLGİ PAYLAŞMAK yasak ise FilmleriTV ve Ferdi Şahin hocam banlanacaksa benide banlayın. Böyle bir durumda burada kalmanın manası yok :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
6 sayfalık konuda bir kişi dahi savunmazken tek sayfada arkadası savunan savunana :) Arkadaşlar, çok çaktırıyorsunuz yapmayın.
Yönetim adildir, gereken islem yapılacak.