lostyazilim

.CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!

126 Mesajlar 20.484 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
bir nevi tc domain olayıdır...
FilmleriTV Jengawer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

JrFree adlı üyeden alıntı

Konuyu neden bu kadar uzattınız? FilmleriTV sadece görüşlerini bildirmiş. daha bugün co domaini reglettim tam tersine beni destekledi.

Benim alanla bir sıkıntım yok. CO uzantısı hakkında bazı fikirlerim var sundum. Öyle değersiz kötü bir uzantıdır da demiyorum. Ancak büyük yatırımları da hak ettiğini düşünmüyorum. Olay bu yani. Gereksiz uzatıyorsunuz. Benim gözümde ve uluslararası domain sektöründe cc,me,su gibi uzantılarla aynı kategoridedir.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Adam kimsenin kazancını engellemek veya egosunu tatmin etmek için konu açmamış. Yalnızca yatırımcıları uyarmış ki ilerde hüsran yaşamasınlar. Olayı tam kavrayamayan arkadaşlar da sosyalmedya.co gibi örnekler sıralamış, yazık. Zaten doğru yatırım ve strateji ile her domain uzantısı coşabilir. Verdiğiniz örnekler bu gruba giriyor.

Evet .co sempatik bir uzantı ve kısa olması bakımından avantajlı. Bunu kimse reddetmiyor ama körü körüne uzantı regletip bir şeyler olmasını beklemek sizin zararınıza diyor FilmleriTV.

Ben konuya müdahil oldum ama ne birinin sempatizanıyım ne de buradakilerden biri benim babamın oğlu. Yalnızca son zamanlarda birkaç şaibeli olay gördüm ve sessiz kalmak istemedim.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

İsa adlı üyeden alıntı

Adam kimsenin kazancını engellemek veya egosunu tatmin etmek için konu açmamış. Yalnızca yatırımcıları uyarmış ki ilerde hüsran yaşamasınlar. Olayı tam kavrayamayan arkadaşlar da sosyalmedya.co gibi örnekler sıralamış, yazık. Zaten doğru yatırım ve strateji ile her domain uzantısı coşabilir. Verdiğiniz örnekler bu gruba giriyor.

Evet .co sempatik bir uzantı ve kısa olması bakımından avantajlı. Bunu kimse reddetmiyor ama körü körüne uzantı regletip bir şeyler olmasını beklemek sizin zararınıza diyor FilmleriTV.

Ben konuya müdahil oldum ama ne birinin sempatizanıyım ne de buradakilerden biri benim babamın oğlu. Yalnızca son zamanlarda birkaç şaibeli olay gördüm ve sessiz kalmak istemedim.

Aynen öyle parası olan var olmayan var. Kısıtlı miktarda geliri olan adam parasını yatırıp ilerde zarar etmesin diye açılmış bir konu bu. Bazı arkadaşlar geldiler konuya, yok bu arkadaşı kaale almayın diye başladılar konuşmaya. Kimsenin kazancında gözümüz yok. Ancak insanların göz göre göre olmayacak hayallere kapılmalarına da susacak değiliz.
Shrikeen

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Yazdığım şeyler silinmiş, çok garip!

Sverdlov Sverdlov Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum ABD
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 5, (%100)
Ben anlam veremiyorum FilmleriTV isimli üye forum'da "ALAN ADI BİLGİ ALIŞVERİŞİ"
kategorisinde KENDİ TECRÜBELERİNE DAYANARAKTAN bir konu açmış ve fikirlerini belirtmiş.

Ben konuda .co almayacaksınız, yoksa sizi öldürürüm gibi bir zorlama veya .co domaini üzerinden para kazananlara inat bir bilgi görmüyorum. Konuyu uzatmanın manasıda yok. Eğer ki bu forumda BİLGİ ALIŞVERİŞİ kategorisinde BİLGİ PAYLAŞMAK yasak ise FilmleriTV ve Ferdi Şahin hocam banlanacaksa benide banlayın. Böyle bir durumda burada kalmanın manası yok :)
Shrikeen Dogukann Altay

kişi bu mesajı beğendi.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

6 sayfalık konuda kendini ve ferdi şahinden başka kim savunuyor seni? Ben buraya adam toplamıyorum toplasaydım, emin ol wareze dönerdi ve baş edemezdin. @AKDNZ kimdir bilmiyorum öncedende bir kac ticaretimiz oldugunu veya ihalelere katıldıgını hatırlıyorum kimm bana karsı herhangi bir tutumu oldugunuda düşünmüyorum herkes bu konuların neden açıldıgının farkında yönetimde farkında olacaktır buna emin olabilirsin bu kadar dırdır yeterli,

Hayırlı geceler.

Benim kim olduğumun bir önemi var mı? Bu cümlenizi anlayamadım ancak belirtmek isterim ki içinde bulunulan durumu objektif bir şekilde değerlendiren bir forum sakiniyim, hepsi bu ne sizi tanırım nede diğer arkadaşları.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
6 sayfalık konuda bir kişi dahi savunmazken tek sayfada arkadası savunan savunana :) Arkadaşlar, çok çaktırıyorsunuz yapmayın.

Yönetim adildir, gereken islem yapılacak.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

6 sayfalık konuda bir kişi dahi savunmazken tek sayfada arkadası savunan savunana :) Arkadaşlar, çok çaktırıyorsunuz yapmayın.

Yönetim adildir, gereken islem yapılacak.

Herşeyde aynısını söylüyorsun iyice ayar olmaya başladım sana, yönetim adildir, yönetim adildir bildiğin motor olmuşsun.

Yönetim adildir, yönetim adildir.

Evet yönetim adil kardeşim sen merak etme.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Herşeyde aynısını söylüyorsun iyice ayar olmaya başladım sana, yönetim adildir, yönetim adildir bildiğin motor olmuşsun.

Yönetim adildir, yönetim adildir.

Evet yönetim adil kardeşim sen merak etme.

Bana sakin ol diyorlar, bu adam gibi birinin oldugu platformda..

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al