Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de ki üniversiteleri kaplayan, benzeri olmayan bir projem var. İnternet sitesi projesi. Çizimlerini bitirdim, profesyonel olduğunu düşünüyorum, çevremdekilerin de yorumları öyle. Logosu dahil tüm çizimler bitti, ismi hazır.
Fakat bunu gerçekleştirmek için, kodlanmasına ve reklam bütçesine ihtiyacım var. Gerekli sponsoru nereden bulabilirim? Ya da bulabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Projenin elverişli olmasına bağlı hocam sponsor olacak kişiye projenin ilginç yapılabilir ve mantıklı olduğunu ispatlamak gerekir onun dışında sponsor elbet bulunur iyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
rankend
barankaraboga.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Adayı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben bu tarz durumlarda arkadaş çevresinden yararlanmak daha sağlam.Bu tarz işlerle ilgilenen arkadışınızın arkadaşı olur,tanışıp görüşmek lazım veya projenin ne çapta olduğunu bilmiyorum ama bir firmayla görüşüp sponsor değilde ortaklık teklif edebilirsiniz.Birde webtures tarzı girişimcilik firmaları var araştırırsanız onlar belki sponsor olabilirler.
barankaraboga.com // rankend.com // hatadeposu.com - türkiyenin hata çözüm arşivi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer projen gerçekten anlattığın kadar tüm üniversitelileri kapsayacaksa bulabilirsin bence. fakat hocam.com gibi bir adres yapmayı düşünüyorsan bence hiç zahmete girme derim. piyasada çok büyük bir örnek varken aynısını yapmak ve tutturmak çok zor. Facebook yerine yeni bir ağ kurmak nasıl zorsa..