-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
swp
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu uplayalım :)
Arkadaşlar şuan digitalocean hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim ? Memnunmusunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Ben site değilde owncloud için düşünüyorum :) acaba owncloud deneyiminiz oldu mu ? :)
Birde vpn sunucusu kurulumu yapacağım ayrı makina alarak :) memnunsanız güzel :) bütçemede uygun :)
OwnCloud için makul bir seçim değil, depolama alanı (bence) çok az DigitalOcean'ın.
RamNode'un Massive OpenVZ planları daha uygun olabilir. 80 GB depolama alanı için yıllık 15 dolar ödüyorsunuz. Eğer aylık olarak ödeme yapmanız lazımsa en ucuz aylık paketlerinde 150 GB depolama alanı var (aylık 5 dolar). Hollanda lokasyonları oldukça güvenilir, uzun süredir bir VPS'im var orada ve hiç sıkıntı yaşamadım. Eğer VPN için bir çözüm arıyorsanız da
Catalyst Host'u öneririm. Avrupa'da sunucuları yok ama Dallas'ta yılda 12 dolara aylık 4 TB bant genişliği alıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
CETINKAYA adlı üyeden alıntı
Vay be :eek: ilk önce digitalocean da deneme yapacağım 10$ dolarlık kod buldum çalıştı 5$ dolarda kendim atacağım yani 3 aylık digitalocean tamamdır :D Bu 3 ayda linux konusunda biraz ilerler owncloud denemeleri yapar sonra verdiğiniz alternatiflere göz atarım.
Bu arada bu şirketler niye bu kadar ucuz ? biz niye yerli lokasyonda bu kadar yolunuyoruz arkadaş ? :eek: vay anasını be :eek: tamam vergiler, ekipman pahalılığı falanda bu kadar fark ediyor mu yav :confused::eek:
Türkiye'de barındırma ücretleri fazla olabilir, ama o kadar da değil. Türk firmaları söğüşlüyor bizi. Ayrıca ABD, Hollanda, Almanya, Fransa veri merkezlerinin yoğunlukta olduğu bölgeler ve o yüzden fiyatlar iyice düşebiliyor. Aslında eğer kupon kodu bulabilseydim yazacaktım ama göremedim,
Backupsy'nin ayda 7 dolara ABD'de 500, İngiltere'de 250 GB'lık paketleri vardı. Siz düşünün alabileceğiniz fiyat aralığını, servisleri de oldukça stabildir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.