-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Alan adının devri için tek bir önerim var o da "WIPO"
WIPO (World Intellectual Property Organization-Dünya Fikri Haklar Teşkilatı)
Buraya Marka Tescil belgeleriniz ve bütün evraklarınızı göndererek düzgün bir başvuru yapabilirsiniz. WIPO'nun kararı sonucunda alan adı size devredilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
hocam marka tescili sizde olabilir ama adam yedekparcam.com sitesini almış yani o site ismini o tahsil etmiş. yedekparcam markasını kullanmadığı sürece ki adam yedek parça satacak gibi durmuyor,hiç bir şekilde o alan adında hak iddia edemezsiniz. com.tr uzantısı sahipleri bütün uzantıları alamazlar. siz yarın yedekparcam.org da yayın yapan birinide almak istiyebilirsiniz ama bu mümkün değil.kendinizi adam yerinede koyun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
herkez bundan muzdarip.alan adını alıp bunun üzerinden pazar yapan kişiler çok.iş yapmayıp sırf çıkar için bu işi yapıyorlar.ne kadar sinir bozucu fakat yapabilcek hic birsey yok.o yüzden zaten google işe yarıyor.domain değil içerik bazlı arama yapıyor.benim fikrim 5 kuruş vermeyin adama.siz kendi işinizi yapın zaten başarı elde edersiniz.o sizin yanınızda balinanın yanındaki küçük balıklar gibi olur.benimde 3 tane çıkma parça sitem var.isim olarak geçiyor fakat çıkma parca yazınca ilk sırada yer alıyor.ben tutup cıkmaparca.comu almaya çalışmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
alamazsınız. parayı verin kendisinden alın.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://horozz.net/domain-marka-tescil-ve-onemi.html bununla ilgili yazı yazmıştım bir ara.. Domain marka tescilini kim yapmışsa domaini alabilir..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Benimde marka tescil sorunum var ingilizce kelime olan domainime marka tescili yapamiyorum anlamadigim harf benzerligi yok nereye basvurabilirim
Mesela ingilizce domainim ex.com bende baska birisi eks.com u marka yapmis ben neden alamiyorum tescili