-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar merhaba, malumunuz yabancı dosyaların içeriğin de bulunan .po uzantılı dil dosyası tema yapımcıları tarafından dil değiştirmek için kolaylık sağlansın diye ekleniyor. Ve bunu poedit adlı program ile düzeltebiliyoruz. Benim sormak istediğim soru Poedit ile tek tek düzenlemek yerine komple hepsini düzenlememizi sağlayan bir program bir site vs var mı bildiğiniz ? Çünkü Poedit ile çok uzun sürüyor bu konu da yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Komple hepsini derken, tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz ki? Zaten tek tek olan stringleri çevirip aktarmanız gerekmiyor mu?
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
komple derken galiba google translate gibi çevire basıcak hepsi google translateye göre çevilecek
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam Poedit kullandıysanız bilirsiniz, tema da ki ingilizce kelimeleri cümleleri tek tek türkçeye çeviriyorsunuz. Misal, Name, comment gibi bunların türkçe karşılığını yazıyorsunuz. Program ile, benim öğrenmek istediğim bu .po uzantılı dosyanın ıcınde ki kelimeleri tek tek değil de hepsini bir den türkçeye çevirebilir miyiz?
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Hocam Poedit kullandıysanız bilirsiniz, tema da ki ingilizce kelimeleri cümleleri tek tek türkçeye çeviriyorsunuz. Misal, Name, comment gibi bunların türkçe karşılığını yazıyorsunuz. Program ile, benim öğrenmek istediğim bu .po uzantılı dosyanın ıcınde ki kelimeleri tek tek değil de hepsini bir den türkçeye çevirebilir miyiz?
Benim mi mantığım farklı işliyor, anlamadım. Tamamı farklı olan sözcüklerin hepsini birden Türkçe'ye aynı anda nasıl çevirebilirsiniz?
Eğer tomysawyer'ın dediği gibi Google Translate tarzı bir uygulamaya çevirtmek istiyorsanız hepsini bir anda, onun için bir çözüm bilmiyorum. Ama kendiniz çevirmeyi düşünüyorsanız izlemeniz gereken yol o. Eğer Poedit'in arayüzünü sevmediyseniz Virtaal falan var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Anlaşılan tek tek uğraşıcam =) 1 kaç günümü alır temayı türkçe ye çevirmek=) Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Kuva-i Kafsinkaf