Muhammedd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
adamlar bu tür şeylere boş para uğraşmamak için
facebook.com/rttehavvaalimanni böyle karışık şeyler bile alırlar onlar için uzantının önemi olmaz bana göre kafalarına göre isterlerse hiç almasınlar 10 milyarlık facebooka reklam versinler yinede o sayfanın önemi farklıdır.
Bu domainlerde önemlidir mesela "rtehavalimani.com" alan adı sahibiyle görüşüp alabilir ama facebook sayfasını zannetmem
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Domain içinde zaman geçti bir adam aldı 15TL'ye sattı 30 Milyara :) domainlerini aldılar.
Spy
FORZA BEŞİKTAŞ!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kaç bin tana takipcin olursa olsun devlet gelir alir gider :) bu devirde bu işler böyle dönüyor güzel kardeşim :)
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eğer para veren varsa direk sat derim çünkü elinde kalır adamlar koskoca yatırım yapıp havalimanı yapıyor senin 3ünle 5inle uğraşmazlar facebook yetkilileri sadece 1 mail uzaklıkta şahsen bana 20 tl verse biri düşünmeden verirdim :D :D Bu işi adım gibi biliyorum mesela sayfanın ismi haber abc bu isimdeki diğer sayfaları sadece 1 mail ile kapattırabilirsin çok tanık oldum :)
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu ne zaman para eder biliyor musun?
Şöyle anlatayım. Ben Recep Tayyip Erdoğan diye Facebook sayfalarını arattırdım. Baktım ki 7-8 tane Recep Tayyip Erdoğan sayfası var ve her biri en az 1 milyon beğeni almış. Ve inan hangisi gerçek ayırt edemezsin :)
Sende isim tam netleşince birine yoğunlaşırsan, orjinal sayfa hükmü görüp beğeniyi artırırsın. Aynı dediğim örnek gibi. Belki 1 milyon beğenili gerçek olan, 5 milyon beğenili çakma olan :)
1 kişi bu mesajı beğendi.