lostyazilim
tr.link

Bu laptop nasıl

15 Mesajlar 3.817 Okunma
lstbozum
tr.link

hewsel hewsel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 29 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bende şöyle bir makina var: 16 gb ram i7 işlemci 2 ekran kartı 1 tb hdd asus marka 1 sene garantisi var makinanın şuan sıfır fiyatı 3.600 tl
satmayı düşünüyorum ilgini çekiyorsa pm den görüşelim
http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-n550jk-cn090h-notebook-fiyati,117692.html

Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?
wmaraci
reklam

tomysawyer tomysawyer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek yok
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 524
  • Beğeniler 24 / 52
  • Ticaret 2, (%50)

Extreme adlı üyeden alıntı

windows a para veren mi kaldı ne kadar saçma sapan bir yorum.

konuyu açan arkadaş zaten bu cihaz şuanda en iyi F/P ürünü donanımhaberden gir bak burada bilip bilmeden yapılan yorumlara aldanma.

ilk donanımhaber notebook önerisine açtım 3-4 kişi önerdi

zatende

Extreme Extreme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim Sektörü
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 9 / 17
  • Ticaret 5, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

ne kadarda dar çerceveden bakıyorsun olaylara windows'a para vermen önemli değil 150 liralık fiyat farkı olması önemli olan.sen para versende vermesende windows a ürünü üreten firma veriyor buda senin fiyatına yansıyor.F/P denmi bahsetmek istiyorsun al sana ilk açtığım laptop ;http://www.vatanbilgisayar.com/15-r013st-core-i5-4210u-17ghz-4gb-500-gb-156-2gb-w8-notebook.html?srt=UP#ozellikler
ayrıca 850 m ile unityde hiçbir 3d görüntü oynatamazsın o işlemçi ile hiçbir şekilde render alamazsın tetris yapmıyorsan tabi..

Ek Olarak:

örneğin arkdaşın ürünü ile senin ürünün arasında 150 tl var buda üretici firmanın sana yansıttığı işletim sisteminden kaynaklanıyor.aynı ürünü işletim sistemsiz aynı fiyata alabilirsin..(Ayrıca arkadaşın önerdiği üründe MQ işlemci var)

hehe tetris oynayacak.
bu adamı ciddiye alıp cevap bile vermiyorum bu kadar bilgisiz insanlara burada yorum yaptırıyorlar ya ben ona yanıyorum.

Asus X550JK-XO012D Notebook performansını merak edenler burada oyun vs. incelemeleri var bir baksınlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_96562492/tm.htm

http://www.pcfrm.com/asus-x550jk-xo012d-notebook/

balporsugu balporsugu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 85 / 84
  • Ticaret 3, (%67)

Extreme adlı üyeden alıntı

hehe tetris oynayacak.
bu adamı ciddiye alıp cevap bile vermiyorum bu kadar bilgisiz insanlara burada yorum yaptırıyorlar ya ben ona yanıyorum.

Asus X550JK-XO012D Notebook performansını merak edenler burada oyun vs. incelemeleri var bir baksınlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_96562492/tm.htm

http://www.pcfrm.com/asus-x550jk-xo012d-notebook/

arkadaşımınız açmış olduğu konuyu baltalamamak için son kez cevap veriyorum.10 senedir bilgisayar mühendisiyim bu arkadaş ne okumasını biliyor ne de cevap vermesini biliyor.konu başlığında adam oyun yapıcağından bahsediyor oyun oynuyacağından değil.anlayacağın tetris oynamayacak tetris kodlucak.oyun kodlamak ile oynamak arasında dünyalar var.size önerdiğim performans sitesi bütün ürünleri etki altında kalmadan bilimsel olarak inceleyen bir site.foruma konu açıp bilgisiz insanların evet iyi F/P si çok iyi demeleriyle olucak iş değil.hala notebookta işletim sistemi alanmı var deyip işletim sistemsiz notebookların yasal olmayın fason bilgisayar firmaları tarafından satıldıklarını bilmeyen insanlar var.2 bine yakın para verip H işlemçi almaya düşünüyorsunuz ama 500 gb harddisk alıyorsunuz oyun yapmayı düşünüyorsanız işinize yarıcak en küçük asset kütüphanesi 1 gb dan oluşuyor bunlardan 50-60 tanesini kullancaksınız ve o ekran kartı ile 3d görüntü üzerinde oynayıp render alacaksınız.siz oyun yapıcaksanız o bilgisayar size uygun değil.oyun oynucaksanız alın.ama bana kalırsa 2 bin verip full hd olmayan bir bilgisayar almanızı tavsiye etmem.

wmaraci
wmaraci

Extreme Extreme WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim Sektörü
  • Mesajlar 233
  • Beğeniler 9 / 17
  • Ticaret 5, (%100)

balporsugu adlı üyeden alıntı

arkadaşımınız açmış olduğu konuyu baltalamamak için son kez cevap veriyorum.10 senedir bilgisayar mühendisiyim bu arkadaş ne okumasını biliyor ne de cevap vermesini biliyor.konu başlığında adam oyun yapıcağından bahsediyor oyun oynuyacağından değil.anlayacağın tetris oynamayacak tetris kodlucak.oyun kodlamak ile oynamak arasında dünyalar var.size önerdiğim performans sitesi bütün ürünleri etki altında kalmadan bilimsel olarak inceleyen bir site.foruma konu açıp bilgisiz insanların evet iyi F/P si çok iyi demeleriyle olucak iş değil.hala notebookta işletim sistemi alanmı var deyip işletim sistemsiz notebookların yasal olmayın fason bilgisayar firmaları tarafından satıldıklarını bilmeyen insanlar var.2 bine yakın para verip H işlemçi almaya düşünüyorsunuz ama 500 gb harddisk alıyorsunuz oyun yapmayı düşünüyorsanız işinize yarıcak en küçük asset kütüphanesi 1 gb dan oluşuyor bunlardan 50-60 tanesini kullancaksınız ve o ekran kartı ile 3d görüntü üzerinde oynayıp render alacaksınız.siz oyun yapıcaksanız o bilgisayar size uygun değil.oyun oynucaksanız alın.ama bana kalırsa 2 bin verip full hd olmayan bir bilgisayar almanızı tavsiye etmem.

oyun kodlamak sonuçta render işi ve oyun oynamak kadar bilgisayarı yormaz zaten profesyonel oyun kodlayacak adamında 2000 TL lik laptopla işi olmaz. 10 sene bilg. mühendisiyim diye milleti iyi yemiş bu arkadaş.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al