Hocam bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Şimdi dedikleriniz birbirine yakın olsa dikkate alacağım derim fakat ikisi de ayrı şeyler, hangisini önemsemem gerekiyor bilemiyorum.
Size önerim şuradaki konuyu dikkatli bir şekilde irdelemeniz.
GoogleUzmani adlı üyeden alıntı
Tek çözüm özgün olmak değil...multimedya diye bahsetiğim yukarıdaki forumdaki resim içeriği...özgünlük,estetik,biraz çakallık,biraz hissiyat..biraz da kelime oranı ve içerik dengesi...."Web Yöneticisi Yönergeleri'mizde, oluşturduğunuz web sitelerinin kullanıcılar için önemli, özgün içeriğe sahip olması gerektiği belirtilir. Bu, özellikle satış ortağı programlarına katılan siteler için önemlidir. Satış ortağı web siteleri genellikle söz konusu satış ortağı ağı üzerindeki sitelerde görünen ürün açıklamaları sunar. Sonuçta, yalnızca satış ortağı ağlarındaki içeriğe sahip siteler Google'ın arama sıralamalarında iyi sonuçlar elde edemeyebilir. Bunun nedeni, bu sitelerin kendilerini Web’deki diğer sitelerden farklı kılacak yeterli benzersiz bir içeriğe sahip olmamasıdır." Kaynak
selcukunver adlı üyeden alıntı
google ı çok büyütüyolar kardeşim benim. bence çok kısa bir süre sonra google ın kanırta kanırta çöküşüne hepimiz şahit olacağız. google vardı hatırlıyo musun diyecek çoğumuz. bu böyle nereye kadar gider ki?Bu dediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Hadi inansanız bile böyle kesin hükümlerle konuşmanın bir faydası yok. Gerçek olan, bugün website sahiplerinin Google'ın iki tane aracını kullanarak para kazanması; arama motorunu kullanarak siteye gelen ziyaretçi adsense reklamlarına tıklar. Eminim yüksek bir kazancınız olsa yahut özel reklam şirketlerine kiralayabileceğiniz alanları olan yüksek hitli bir websiteniz olsa "Google'ı çok büyütüyorlar!" diyemezdiniz.