-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Arkadaşlar merhaba, çalışma yaptığımız bazı arkadaşlarda ve forumda edindiğim varsayıma dayalı bir sorum olacak sizlere.
Paravan bloglar olsun, merkez siteler olsun bazı sitelerde Google Analytic kullanılmadı gibi bir bilgi belirtilmekte ve bazı arkadaşlarlar gerçekten Google Analytic servislerini kullanmamakta.
Bunun sebebi nedir ? Bazı deneme yanılma çalışmaları yapıp optimizasyon üzerine yaptığı çalışmaların detayı hakkında en azınndaa Google Analytic ile bir bilgi aktarımını engellemek midir ?
Demek istediğim merkez sitelerin analizinde yada spam içerikli konular ile sıralamaya girmiş sitelerde Google servislerini kullanmak zararlı mıdır ?
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google analtic i sen kendin için kullanıyorsun.bir kullanıcının web sayfanda yaptığı tüm hareketi zaten GOOGLE ,google analitcle olarak kayıt altına alıyor.bana web sayfanı soyle google analıtc kodun olmayan sana ben kodunu vereyim
Sorunun cevabıda zararlı degildir
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Google chrome ile zaten seni ve siteni bir şekilde takip ediyor. Googledan kaçış yok.
Bu gün yazıcı arattım aradığımı buldum başka konuya geçtim, aradan biraz zaman geçti, gezdiğim sitelerin google reklamlarında aradığım yacızının reklamını gördüm. Ve bunu uzun zamandır google yapıyor.