-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar sitem için dünya sağlık örgütündeki bir yazının dün başladığım çevirisi bu gün bitti konusu ebola virüsüyle ilgiliydi. DSÖ, HKM ve Viralzone sitelerini gezip bilgi edindikten sonra en güzel uyazının DSÖ'deki olduğuna karar kıldım ve bunu çevirip yayınladım. Alt tarafa da alıntı linkimi koydum.
Merak ettiğim bu tür çeviri yazıları sitem için zararlı olur mu? c/p'te girer mi? :confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Olmayacağı kanaatindeyim zira ingilizce terimler ile türkçe arama terimleri aynı değil ve farklı sonuçlar vermektedir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Kesinlikle zararlı değil aksine kaliteli bir kaynaktan yararlanıp ayrıntılı bir makale hazırladığınız için sitenize faydalı olacaktır.
Sadece google translate ile yarım yamalak çeviri yapıp yazmış olsaydınız işte o zararlı olurdu. Çünkü otomatik çevirileri google anlayabiliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çeviriyi tabiki google translate'den yardım alarak yaptım ama sapır saçma cümleler yok :D sözlük gibi kullandım sadece.
Teşekkürler cevaplar için
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blog Yazarı & Blog Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şimdi şöyle bir durum var. Direk çeviri yapıp sitenizde yayınlarsanız telif haklar vb. gibi şeylerden dolayı başınız ağrıyabilir ama bugüne kadar çeviri yaptığım bir çok kişir böyle bir sorun ile karşılaşmadılar. Bence örneğin bir konu ile ilgili ingilizce bir makale okudunuz siz o makaleyi çevirerek + kendi kaleminizden de geçirerek daha özgün bir makale elde edersiniz.