Aynı konuyu ben de bir hafta önce açtım. Veritabanı yedeği almak istemiyorum çünkü veritabanını wordpressi ilk kullanmaya başladığım zamanlarda onlarca eklenti ve tema ile şişirmiştim. Güncel eklentiler ne yazık ki artıkları tam temizlemiyor ve sorun oluşuyor.
Bir arkadaş worpress'in dışa aktrama komutunun işe yaradığını yazmıştı benim konumda. Yalnızca resim klasörünü olduğu gibi kopylamak gerekiyormuş. Kalıcı bağlantı gibi ayraları da aynen yapmak gerekeir herhalde ama denemeye cesaretim yok
Bir arkadaş worpress'in dışa aktrama komutunun işe yaradığını yazmıştı benim konumda. Yalnızca resim klasörünü olduğu gibi kopylamak gerekiyormuş. Kalıcı bağlantı gibi ayraları da aynen yapmak gerekeir herhalde ama denemeye cesaretim yok
Benim de derdim veritabanındaki onlarca gereksiz girdide kurtulmak zaten.
Sıfırdan aynı temayı, aynı eklentileri kullanacağım. Yazılarımın, sayfalarımın aynı kalmasını istiyorum.
Ama öbür yandan da resimlere kafam takılı kaldı. WP'nin kendi aktarım aracıyla aktarıp, içe aldığımda yine yazılarıma ve Ortam Kütüphane'me resimler ekli olacak mı onu bilemiyorum.