30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
'Tekrar söylüyorum sen farklı bir ülke de farklı bir inanç ile dunyaya gelseydın suan islamı değil dunyaya geldiğin o inanc ile hayatına devam ederdin. ' Hristiyan doğup ve yetişen sonradan İslamın gerçek din oldunun farkına varan insanlar bu sözünüze karşılık galiba... Allah bu insanlara müslüman bir aileden gelmedikleri için islamı seçtiklerinde tüm günahlarınızı affederim diyor . Hocam siz dinleri eleştirmeyi bence bırakın çünkü dini eleştirecek bilgiye sahip değilsiniz . Bizde sizin inancınıza saygı duyup tartışmayı bitirelim konu uzamasın .
Bir insan doğadaki cenneti görüp belgesellerde yanardağdaki lavları gördükten sonra cehenneme inanmıyorsa forumdaki iki sözle dine inanmaz. Bu dünya bir patlamayla oluşacak kadar basit değildir .
30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam Allah için namaz kılın sözünü kimden duydunuz . Zaten müslümanlar kendi için namaz kılıyor . Allah'ın bizim namazlarımıza,kurbanlarımıza,zekatlarımıza ihtiyacı mı var .. İşte islamı kulaktan duyma bilgiler ve bazı kuran ayetlerini okumayla biliyorsunuz . Peki bu kadar az bildiğiniz bir dini nasıl kesinlikle olamaz diyorsunuz . Cennet Cehennem olmasaydı ölümden sonra bir hayat olmazdı o zaman tabikide yaygın bir din olmazdı .
30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ben fikir değistirmeye çalışmıyorum hocam . Karşımdakinin düşüncesine cevap veriyorum . Onun kendi inancınada kendisinede saygım var ..