lostyazilim
tr.link

Evren Nasıl Oluştu Sorunsalı - Kafa Karışıklığı

23 Mesajlar 3.297 Okunma
lstbozum
tr.link

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Bakın anlamıyorsunuz. Ben size sadece bir hatanızı söyledim. Uzatmaya gerek yok. Ben sizden bilgi de istemedim. Lütfen kapatalım.

hatam olsa anlarım ama ortada hata yok siz yanlış anlamışsınız. Ben burada diğer dinler hakkında atıp tutsam bir tane müslüman çıkıp da demez " kardeş napıyorsun hakaret etme " ama söz konusu islam olunca oo herkes alim kesiliyor Umarım anladın.

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
reklam

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

hatam olsa anlarım ama ortada hata yok siz yanlış anlamışsınız. Ben burada diğer dinler hakkında atıp tutsam bir tane müslüman çıkıp da demez " kardeş napıyorsun hakaret etme " ama söz konusu islam olunca oo herkes alim kesiliyor Umarım anladın.

Yazdığınızı yanlış okumuşum o zaman lütfen kusura bakmayın. Ben her zaman her tür düşünceye saygılı olmuşumdur...

30958 30958 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 16, (%100)
'Tekrar söylüyorum sen farklı bir ülke de farklı bir inanç ile dunyaya gelseydın suan islamı değil dunyaya geldiğin o inanc ile hayatına devam ederdin. ' Hristiyan doğup ve yetişen sonradan İslamın gerçek din oldunun farkına varan insanlar bu sözünüze karşılık galiba... Allah bu insanlara müslüman bir aileden gelmedikleri için islamı seçtiklerinde tüm günahlarınızı affederim diyor . Hocam siz dinleri eleştirmeyi bence bırakın çünkü dini eleştirecek bilgiye sahip değilsiniz . Bizde sizin inancınıza saygı duyup tartışmayı bitirelim konu uzamasın .

Bir insan doğadaki cenneti görüp belgesellerde yanardağdaki lavları gördükten sonra cehenneme inanmıyorsa forumdaki iki sözle dine inanmaz. Bu dünya bir patlamayla oluşacak kadar basit değildir .

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

'Tekrar söylüyorum sen farklı bir ülke de farklı bir inanç ile dunyaya gelseydın suan islamı değil dunyaya geldiğin o inanc ile hayatına devam ederdin. ' Hristiyan doğup ve yetişen sonradan İslamın gerçek din oldunun farkına varan insanlar bu sözünüze karşılık galiba... Allah bu insanlara müslüman bir aileden gelmedikleri için islamı seçtiklerinde tüm günahlarınızı affederim diyor . Hocam siz dinleri eleştirmeyi bence bırakın çünkü dini eleştirecek bilgiye sahip değilsiniz . Bizde sizin inancınıza saygı duyup tartışmayı bitirelim konu uzamasın .

Bir insan doğadaki cenneti görüp belgesellerde yanardağdaki lavları gördükten sonra cehenneme inanmıyorsa forumdaki iki sözle dine inanmaz. Bu dünya bir patlamayla oluşacak kadar basit değildir .

2 elin parmak sayısını geçmeyecek örneklerle gelme bana. Tıpkı islam ülkelerin de islamın şartlarını tam anlamı ile yerine getiren 2 elin parmak sayısı. bir ikincisi de doğada ki cenneti yanardağlarda ki lavları görmekten bahsediyorsun da senin inandığın o cennet ve cehennemde bunların olduğunu nereden biliyorusn ? Kuran da yazıyor demi ? Ah benim gözü kapalı her şeye inanan arkadaşım. Tekrar belirtiyorum ki o kitap da cennet cehennem vaad edilmeseydi islam bu kadar yaygın olmazdı. Allah için namaz kılıyorum oruç tutuyorum falan hikaye bunlar herkes cennete gitmek için yapıyor bunları oysa ki öyle güzel bir vaad olmasaydı yahut cehennem gibi bir vaad, islam bu denli yaygın olmazdı ki diğer dinler de dahil buna.

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 16, (%100)
Hocam Allah için namaz kılın sözünü kimden duydunuz . Zaten müslümanlar kendi için namaz kılıyor . Allah'ın bizim namazlarımıza,kurbanlarımıza,zekatlarımıza ihtiyacı mı var .. İşte islamı kulaktan duyma bilgiler ve bazı kuran ayetlerini okumayla biliyorsunuz . Peki bu kadar az bildiğiniz bir dini nasıl kesinlikle olamaz diyorsunuz . Cennet Cehennem olmasaydı ölümden sonra bir hayat olmazdı o zaman tabikide yaygın bir din olmazdı .

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

Hocam Allah için namaz kılın sözünü kimden duydunuz . Zaten müslümanlar kendi için namaz kılıyor . Allah'ın bizim namazlarımıza,kurbanlarımıza,zekatlarımıza ihtiyacı mı var .. İşte islamı kulaktan duyma bilgiler ve bazı kuran ayetlerini okumayla biliyorsunuz . Peki bu kadar az bildiğiniz bir dini nasıl kesinlikle olamaz diyorsunuz . Cennet Cehennem olmasaydı ölümden sonra bir hayat olmazdı o zaman tabikide yaygın bir din olmazdı .

Tamam hocam haklısın ancak uzatmayalım, sen arkadaşın fikrini değiştirmezsin, arkadaş da senin fikrini değiştiremez.

• Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 37 / 21
  • Ticaret 16, (%100)
Ben fikir değistirmeye çalışmıyorum hocam . Karşımdakinin düşüncesine cevap veriyorum . Onun kendi inancınada kendisinede saygım var ..

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

zeFir adlı üyeden alıntı

Al işte hala aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun kardeşim bende sana bunu diyorum zaten allah rızası için lafı neden kullanılır ? Namaz kılarken "niyet ettim allah rızası için namaz kıllamaya " niyet ettim allah rızası için oruç tutmaya " bunlar neden söyleniyor peki ? Arkadaş herkes alim olmuş şu bktan dunya da anlamak mumun değil ya!.

Kuva-i Kafsinkaf

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Al işte hala aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun kardeşim bende sana bunu diyorum zaten allah rızası için lafı neden kullanılır ? Namaz kılarken "niyet ettim allah rızası için namaz kıllamaya " niyet ettim allah rızası için oruç tutmaya " bunlar neden söyleniyor peki ? Arkadaş herkes alim olmuş şu bktan dunya da anlamak mumun değil ya!.

Hocam istersen uzatmayalım çünkü bir yere varmayacak bu.

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
ve son olarak Allah'ın bizim namazlarımıza,kurbanlarımıza,zekatlarımıza ihtiyacı mı var . diyen arkadaşım bak gör yapılan herşey allah rızası için demi ?

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Hocam istersen uzatmayalım çünkü bir yere varmayacak bu.

uzatmayalım uzatmayalım dıyorsun da ne dıye konuyu açtın o halde ? ortalığı kızıştırmak ıcın mı ?

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al