-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Evet arkadaşlar konu başlığının bu bölüme uyduğunu düşünüyorum.
Konu şudur;
Son günlerde dikkatimi çekti sürekli burada insanlar dolandırılmaya başladı önceleri 2-3 kere yüksek meblalarda bende dolandırılmış biri olarak.Şunu öneriyorum:
Referans sistemi getirilmeli ve üyelik durdurulmalı diye düşünmekteyim.artık şikayet sayfasına bakarsanız günde 2-3 kişi dolandırılıyor.yeni üyeler wmaraci için kazanç olabilir fakat.Biz dahil üyelerinde korunması gerekmekte *** dışında diğer webmaster sitelerini saymıyorum zaten.ama wmaraci *** a rakip olabilecek niteliktedir.Davetiye sistemi gelirse. Zaten yeterli sayıda kişileriz burada kendi aramızda ticaret olarak yeterli sayıda oldumuzu düşünüyoruz. kimimiz sosyal ağlardan çok burda takılmayı seviyoru.bende dahil.
Bu konuda hepimiz kafa patlatım yorumları ile tartışmaya katılınız lütfen.bunun için yüksek sayıda kişi olursak bunun yapılacağını düşünmekteyim.
Yanlışım varsa çekinmeden söyleyiniz...
Not:Herzaman dürüst oldum kimsenin rıskında olmadım kimseyi dolandırmadım.neredeyse 5 senedir forumdayım arkadaşlar çok kez banlandım sebebleri hep dolandırıldım küfür ettim. kimseye yanlış bişey yapmadım. ama tek üyeliğim şu an budur yanlış anlaşılmasın.Bunuda açıkca mertce söylüyorum banlanırsamda sağlık olsun. Ama bir modaretor çıkıp banlarsa düşünürüm ki banlamaktan keyif alıyor.Önce dürüst olmayan kişiler temizlenmeli...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kesinlikle haklısın hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
diamorA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmenliğe son adım
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamen katılıyorum. Bende yeni üye oldum fakat bu düşünceniz doğru.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
***'un da yaptığı hata bu.
güvenli ticaret için üye alımını referans ile sınırlandırmak forumun genelini sınırlandırmak oluyor.
burda ticaret yapmayıp sadece bilgi alışverişinde bulunanlarda var.
Benim düşüncem bir güvenlik alınacaksa sadece ticaret bölümü için yapılmalı bu. Ticaret bölümüne daha sıkı denetimden geçmiş yada referansı olanlar alınsın. Ama bu tüm foruma değil sadece ticaret kısmına uygulansın.
Normal bilgi almak soru sormak için gelen adamı engellemek yanlış bence.
5 kişi bu mesajı beğendi.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Benim bu konuda bir fikrim var. WMAracında her üyenin bakiyesi olacak ve o bakiyeden ödeme yapıp ödeme alabilecek güzel bir sistem yapılabilir. Mesela ben makale yazıcam bana para gönderecek ama bu para bana gelmeyecek makaleyi yazdığım kişiden para çıkacak ben işi teslim edicem ve o işi kabul ederse onay verecek ben de onay vericem para gelecek fakat işi beğenmezse yönetimle iletişim kurup parayı geri alabilecek. Bence daha da gelişebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende öyle düşünüyordum ama *** üye olamayınca. Başka bir yardımlaşma kanalı arıyor insan burayı da kapatırsak üye alımları sert olursa o zaman yenilere sıkıntı yaratır. Sitenin trafiğini, kazancını filan umursamıyorum da yapılmasa daha iyi .Daha önceki yorumlarda da söylendiği gibi ticaret yapacaksan *** tercih edeceksin diye bilirim. Onlar daha sertler bu konuda benimde fikrim bu yönde