lostyazilim

Wmaracı yönetimi artık bunu yapmalı mı ?

25 Mesajlar 3.528 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)
Evet arkadaşlar konu başlığının bu bölüme uyduğunu düşünüyorum.

Konu şudur;

Son günlerde dikkatimi çekti sürekli burada insanlar dolandırılmaya başladı önceleri 2-3 kere yüksek meblalarda bende dolandırılmış biri olarak.Şunu öneriyorum:

Referans sistemi getirilmeli ve üyelik durdurulmalı diye düşünmekteyim.artık şikayet sayfasına bakarsanız günde 2-3 kişi dolandırılıyor.yeni üyeler wmaraci için kazanç olabilir fakat.Biz dahil üyelerinde korunması gerekmekte *** dışında diğer webmaster sitelerini saymıyorum zaten.ama wmaraci *** a rakip olabilecek niteliktedir.Davetiye sistemi gelirse. Zaten yeterli sayıda kişileriz burada kendi aramızda ticaret olarak yeterli sayıda oldumuzu düşünüyoruz. kimimiz sosyal ağlardan çok burda takılmayı seviyoru.bende dahil.

Bu konuda hepimiz kafa patlatım yorumları ile tartışmaya katılınız lütfen.bunun için yüksek sayıda kişi olursak bunun yapılacağını düşünmekteyim.

Yanlışım varsa çekinmeden söyleyiniz...

Not:Herzaman dürüst oldum kimsenin rıskında olmadım kimseyi dolandırmadım.neredeyse 5 senedir forumdayım arkadaşlar çok kez banlandım sebebleri hep dolandırıldım küfür ettim. kimseye yanlış bişey yapmadım. ama tek üyeliğim şu an budur yanlış anlaşılmasın.Bunuda açıkca mertce söylüyorum banlanırsamda sağlık olsun. Ama bir modaretor çıkıp banlarsa düşünürüm ki banlamaktan keyif alıyor.Önce dürüst olmayan kişiler temizlenmeli...
tipsychannel TeamScriptim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SamedSEZGiN SamedSEZGiN Eski adı: Mirzaturumre Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 444
  • Beğeniler 99 / 123
  • Ticaret 17, (%100)
Kesinlikle haklısın hocam
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

diamorA diamorA Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmenliğe son adım
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 10 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Tamamen katılıyorum. Bende yeni üye oldum fakat bu düşünceniz doğru.
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

kalemdir kalemdir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 106 / 70
  • Ticaret 1, (%100)
***'un da yaptığı hata bu.

güvenli ticaret için üye alımını referans ile sınırlandırmak forumun genelini sınırlandırmak oluyor.

burda ticaret yapmayıp sadece bilgi alışverişinde bulunanlarda var.

Benim düşüncem bir güvenlik alınacaksa sadece ticaret bölümü için yapılmalı bu. Ticaret bölümüne daha sıkı denetimden geçmiş yada referansı olanlar alınsın. Ama bu tüm foruma değil sadece ticaret kısmına uygulansın.

Normal bilgi almak soru sormak için gelen adamı engellemek yanlış bence.
MrTimsah ibo71 looserJack

kişi bu mesajı beğendi.

---
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)
Nedeni şu hocam 4-5 senedir uye olamayan kişiler var adamlar diyorki problem kişiler olmasın forumda diye üyelik alımını durduruyorlar. kişilerde kimseye hata yapamıyor üslup olarakta.Bu yüzden ticarette iyiler çünkü kalan kişilerin hepsi ticaret için oradalar. wmaracının eksisi yok artısı var tasarımda buna dahil.Kalite strateji ile gelir...

Ek Olarak:

kalemdir adlı üyeden alıntı

***'un da yaptığı hata bu.

güvenli ticaret için üye alımını referans ile sınırlandırmak forumun genelini sınırlandırmak oluyor.

burda ticaret yapmayıp sadece bilgi alışverişinde bulunanlarda var.

Benim düşüncem bir güvenlik alınacaksa sadece ticaret bölümü için yapılmalı bu. Ticaret bölümüne daha sıkı denetimden geçmiş yada referansı olanlar alınsın. Ama bu tüm foruma değil sadece ticaret kısmına uygulansın.

Normal bilgi almak soru sormak için gelen adamı engellemek yanlış bence.

Bu konuda bi nevi haklı olabilirsiniz.fakat geneli sınırlandırmak olmaz çünkü referansla gelim devam edecek yani siz bilgi alcak birini çağırısanız diyorsunuz ki . Ben bu kişiye kefilim.O yüzden kalitenin artıcağını düşünüyorum.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Benim bu konuda bir fikrim var. WMAracında her üyenin bakiyesi olacak ve o bakiyeden ödeme yapıp ödeme alabilecek güzel bir sistem yapılabilir. Mesela ben makale yazıcam bana para gönderecek ama bu para bana gelmeyecek makaleyi yazdığım kişiden para çıkacak ben işi teslim edicem ve o işi kabul ederse onay verecek ben de onay vericem para gelecek fakat işi beğenmezse yönetimle iletişim kurup parayı geri alabilecek. Bence daha da gelişebilir.
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

RedSeeng adlı üyeden alıntı

Benim bu konuda bir fikrim var. WMAracında her üyenin bakiyesi olacak ve o bakiyeden ödeme yapıp ödeme alabilecek güzel bir sistem yapılabilir. Mesela ben makale yazıcam bana para gönderecek ama bu para bana gelmeyecek makaleyi yazdığım kişiden para çıkacak ben işi teslim edicem ve o işi kabul ederse onay verecek ben de onay vericem para gelecek fakat işi beğenmezse yönetimle iletişim kurup parayı geri alabilecek. Bence daha da gelişebilir.

Gittigidiyordada bu sistem var olabilir hocam bencede çok mantıklı.Alıcıyıda satıcıyıda koruması lazım

TeamScriptim TeamScriptim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 90 / 202
  • Ticaret 11, (%100)
info@siteadi.com gibi mail adresi ile üyelik buna çözüm olabilir mi? Bi nebze de olsa çözüm olmaz mı?
looserJack

kişi bu mesajı beğendi.

Mustafa Kemal ATATÜRK!

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
bende öyle düşünüyordum ama *** üye olamayınca. Başka bir yardımlaşma kanalı arıyor insan burayı da kapatırsak üye alımları sert olursa o zaman yenilere sıkıntı yaratır. Sitenin trafiğini, kazancını filan umursamıyorum da yapılmasa daha iyi .Daha önceki yorumlarda da söylendiği gibi ticaret yapacaksan *** tercih edeceksin diye bilirim. Onlar daha sertler bu konuda benimde fikrim bu yönde

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

bende öyle düşünüyordum ama *** üye olamayınca. Başka bir yardımlaşma kanalı arıyor insan burayı da kapatırsak üye alımları sert olursa o zaman yenilere sıkıntı yaratır. Sitenin trafiğini, kazancını filan umursamıyorum da yapılmasa daha iyi .Daha önceki yorumlarda da söylendiği gibi ticaret yapacaksan *** tercih edeceksin diye bilirim. Onlar daha sertler bu konuda benimde fikrim bu yönde

Hocam mail adresi koyulur maille davetiye istenir. yönetim bakar tc telefon numarası sitesinin mail adresi uygun görürse davetiye önerilir yada bizler davetiye atarız.risk alıp güvendiklerimize

Ek Olarak:

TeamScriptim adlı üyeden alıntı

info@siteadi.com gibi mail adresi ile üyelik buna çözüm olabilir mi? Bi nebze de olsa çözüm olmaz mı?

Hocam mail adresi koyulur maille davetiye istenir. yönetim bakar tc telefon numarası sitesinin mail adresi uygun görürse davetiye önerilir yada bizler davetiye atarız.risk alıp güvendiklerimize

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al