-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim zayıflama üzerine bloğum var. Artık aklıma yazacak bir şey gelmiyor. diyet filan paylaşmak istemiyorum. nedeni pek doğru bir olay değil. kişilerin bünyesine göre analiz yapılıp anca o şekilde kişiye uygun diyet önerilmesi gerekir. Bir çok sitede görüyorum ki çok saçma diyetler çok uçuk zayıflama yöntemleri yazılmış akla mantığan uyan bir tarafı yok. bu yüzden ben de onlar gibi olmamak için çabalıyorum ama bu seferde konu bulma yönünden sıkıntı çekiyorum. bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı :confused:
site adresimi paylaşmak istedirdim ama bu sefer konunun altına çok iyi reklam yapıyorsun gibi şeyler yazılıyo bu yüzden isteyene pmden yollayabilirim.
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam genelde diyet paylaşsanız daha çok hitiniz olur bence kişiye özel diyorsunuz da hocam bence diyet paylaşsanız daha iyi olur..Saygılarımla
WebUzmani
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bünye önemli ama genel ufak bir diyet olmalı mesela benim var standart şeyler boş bi vakitte resim çekip atayim sana :) herşeyden önce spor geliyor ekmek kes süt iç diye kilo verilmiyor sen biraz spora yönlendir bence özellikle fitness hareketleri v.s paylaş cok ilgi çeker ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Developer - Kurumsal
-
-
Ad Soyad
V** A**
-
-
-
Ticaret
52, (%100)
Bitkilerden ve meyvelerden bahset hangi bitkinin neye faydası var meyvelerin besin değerleri nelerdir. Tropikal meyvelerden bahset, sürekli gündemde olmayan bitkilerden falan filan işte :)
Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizi bilmiyorum fakat yazacak bir şey bulamayışınızın sebebi muhtemelen tek bir yönden gitmediğinizden kaynaklanabilir. Ben aklıma gelen konuyu not alıp onun üzerinden yazıyorum şuan telefonumda 50-60 konu bulunkata..
FMH
tikky147design.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Çok hassas bir konu olduğunu düşünüyorum bu yüzden makaleleriniz de ciddiyet yerine daha çok samimi yaklaşırsanız daha iyi olur.
Çevrende diyet konusunda birileri varsa onlarla yazılı röportaj tarzında düşüncelerini alabilirsin. Soru-cevap şeklinde...
Bu konuda uzman arkadaşların var ise onlardan destek alabilirsin.
Konu hakkında bilgim yok, nelere ihtiyaç duyulur pek bilgim yok aklıma bunlar geldi :)
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
diyet doktor kontrolünde yapılmalı. birşeyi yemek veya yememek insana zararlı olabilir. mesela bazı insanlar et yemez. etdeki vitamini(b12) almayan kişi 1-1,5 yıl içinde hastalanır.özellikle vejeteryanlarda b12 eksikliği sık görülür. ben doktora gittim bana çay kahve içme dedi. bu benim hastalığımdan dolayı olan bi diyet. hastanedeki hasta dedenin dediği gibi "hasta olmak kolay zor olan iyi olmak".
1 kişi bu mesajı beğendi.
rude61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci | Çevirmen | Truzim İşletme Mezunu | Grafiker | Oyun Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam hiçte alakası yok size 2 turlu diyet listesi hazılarsınız olur biter..Sevgilerimle
1 kişi bu mesajı beğendi.
Spy
FORZA BEŞİKTAŞ!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
X
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
son zamanlarda geliştirilen App'lar var onlardanda bahsedebilirsin bence..
Mustafa Kemal ATATÜRK