Ömer adlı üyeden alıntı

Kusura Bakma Ama Resimden Ötesi de Olmuştur. Resim isteyen kişi sadece resimle bırakmaz.

Olabilir ama öğrendiğim mesele bu olay şöyle olmuş bu çocuk ile aralarında 1 sınıf fark var bu kız liseyi burslu şekilde başka ilde kazanıyor il ankara yani şu an konuştuğumuz kız kazanıyor. Çocuksa mersin vs yani iller ayrılıyor. Yaklaşık 2 yıl süren hu ilişkinin 1.5 yılı bir birinden ayrı tatiller de görüşerek geçiyormuş. Sonra çocuk bundan seni özlüyorum resimlerini at demiş ama sapık mıdır yada ne düşünceyle istemiş bilmiyorum müstehcen şekilde istemiş. Erkekler ne için istediğini tahmin edebilirler. Bahsettiğimiz kız okulun en güzellerinden. En azından o zaman öyleydi şimdi biraz sorunları var neyse. Şu anda çıktığım kız da ne düşündüyse artık yollamış resimleri. Ama sonra ayrılıyorlar. Bundan 5-6 ay sonrada benle çıkmaya başlıyor. Yani doğru öncesinde bir ilişki yaşamışlar. Ama bu ilişkide detaylar nereye kadar iniyor bilemiyorum. Ama öte taraftan geçmişini sorgulamak ne derece bana uygun olur bilmiyorum. Çünkü benim yerimde olup siz çıkıyor olsaydınız imkânınız yok aklınıza her şey gelse dahi bu gelmezdi emin olun. Çünkü sorduğum herkes onun değiştiğini söylüyor. Hatta eski resimlerini buldum şu anki haliyle alakası yok. Hatta tanıyamadım bile. Durum böyle . Gözükene göre ilişkiyi bitirmek uygun duruyor ama ne denli bir ilişki yaşadılar. O fotoğrafları attığına göre ten tene değmiştir yoksa o fotoğrafları atmazdı. Ama 14-15 yasında ne denli doğru ne derece olgun düşünebilir? Onun yerinde olmadığım için bilemiyorum ama ona merhaba bile diyince ggözlerinin içi gülüyor hele ki bugün o mevzuyu sordum sadece cümlemi bitirmeden gözleri doldu. Ha belki eski arkadaşı hala seviyor mu sor dersiniz? Cevabı hayır oturduğu sıraya geçerken bile onun yanından geçmek yerine diğer taraftan geçiyor.