-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzun zamandır sağ tarafa reklam vermek istiyorum ama geri dönüşler hakkında tam anlamıyla bilgi alamadım bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar geri dönüşleri hakkında bilgi geri dönüşlerin artması konusunda da taktik verirse çok sevinirim
Diğer bir sorumda illegal reklamlar ile ilgili. *** üzerinde gördüm adamlar 200 liraya 1.000 TL bütçeli reklam ayarlıyorlar ama bunu nasıl yapıyorlar biraz araştırdım sanal kart üzerinden falan yapıyorlarmış ama tam anlamıyla bilgim yok yardımcı olursanız sevirim. Ayrıca diğer bir sorumda bu illegal reklamı yapan kişiler Facebook Ticari Hesap kullanıyorlarmış bu ticari hesap nasıl açılır/oluşturulur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Amele
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka bir konuda da rastladım. Ticari hesap diye bir tanım facebookta yok. Her bireysel hesabı olan kişi, bütçeli reklam verebilir.
Ayrıcalıklı hesaplar evet var. Ancak bu hesaplar, facebook'un direkt olarak abd dışı ülkelerde anlaştığı ajanslara tanımlanıyor. Ancak öyle uçtulu kaçtılı "50₺ vereyim 1000 liralık reklam basayım" gibi bir şey yok. Türkiye'de bildiğim kadarıyla 5 farklı ajansta bu yetki var ve tek artıları facebookta yapılacak yapısal ve tasarımsal değişiklikleri düzenli olarak bildirmeye çalışıyorlar. (Facebook "şunu şöyle yapacağız" temalı mailler atıyor) Hoş, facebook bunlarıda pek sallamıyor açıkçası.
Facebookta sağ alana reklam vermeyi neden istiyorsun onu tam çözemedim. Facebookta iki farklı alan var. Biri dediğin gibi sağ taraftaki küçük alan, diğeri de kitlelerin zaman akışları. Sektörüne göre değişiklik gösterir. Biraz deneme yanılmayla öğrenebilirsin. Tek önemli olan şey şunu düşün; "bu gönderiyi kim neden görsün". Faydasını göreceksinizdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sana sadece şunu söylüyeyim kurumsal sayfamızda paylaşıyorum birşeyler 1$ lık reklam veriyorum 1günlüğüne min 200 beğeni geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sağ tarafa verdiğin reklamlardan geri dönüş alma oranın timeline verdiğin reklamlardan daha düşük olur hedef kitleni doğru belirle öncesinde kücük bütçelerle denemeler yap en iyi aksiyon aldığın reklam planı üzerinden git ama sağ tarafı unut derim ben.