omegle aldığı hitleri anahtar kelime üzerinden veya organik olarak arama motorlarından almıyor bence omegle bir marka oldu googlede veya diğer arama motorlarında omegle diye arama yapılmakta kameralı sohbet olarak arama yapıldığında sonuçlar içerisinde yer almıyor ama türkiyede yüksek girişler var tabi bir örnekti fakat gelen hitin nereden geldiği bence daha önemli her zaman organik ve arama motorlarından gelen hitler daha kaliteli olur diye düşünüyorum. çünkü arama motorunda bir anahtar kelime ile hit alabilrisiniz dolayısı ile o kelimeden gelen hitin yoğunluğuna göre sıralamanız değişir bu organik hit programlarıda aynı mantıkla çalışmaktadırlar
eğer firma sitesi iseniz fazla hite zaten ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum
eğer firma sitesi iseniz fazla hite zaten ihtiyacınız yoktur diye düşünüyorum
İşte bahsettiğim şey tam olarak bu hocam. Yani demek istediğim Omegle 3 yıl önce 4 yıl önce de vardı fakat bilinirliği azdı. Şimdi yüzlerce site var "omegle" kelimesiyle hit almaya çalışan. Buda Omegle'ın değerlenmesine katkı yapan bir etken bence.
Mesela omegle bugün kuruldu diyelim ertesi gün 30 bin ziyaretçi kazanmadı. Bu aşamaya gelebilmek için ne tür çalışmalar yapmış olabilir. Belkide ben sorumu yanlış sordum affola. Bu şekilde örnek vermek daha mantıklıydı.
Google'un sizi farketmesinden öte öncelikle belli bir ziyaretçi potansiyeline mi ulaşmak gerek?