tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Torrent sitesi vardı elimde, Türk yapım şirketlerinden o kadar çok telif hakkı maili geldi ki. Dedim 3-5K tekil hit geride dursun, başımıza bela almaya değmez dedim ve sizin gibi kapatmıştım.

Bu konuyu bende dikkatlice takip ediyorum, yorumları okumam önemli olacak.


Kesinlikle faydalı bir başlık olacak tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse. Sitemin telif hakları bölümünde "telif haklarına fazlasıyla saygılıyız, Acun Medya, TV8 ve Yetenek Sizsiniz programı ile bir bağımız bulunmamaktadır. Gayri resmi bilgi paylaşma portalıyız" yazmıştım. Tam o yazının olduğu linkten bana ulaştılar :) Büroyu aradığımda "dava açılır, haklıysanız sitenize devam edersiniz ama..." gibisinden şeyler söylediler. Siteyi kapatır kapatmaz bilgi verdim büroya, memnun oldular :)

Ek Olarak:

KaGaN adlı üyeden alıntı

TR uzantılı olsa anlarım da şu durumda ne kadar telif işler pek kestiremiyorum.
Whois bilgileri kapatıldıktan ve hosting yabancı bir firmadan rastgele alındıktan sonra hiçbir sorun çıkmaz gibime geliyor.


Hosting Godaddy zaten. Whois bilgilerini de 15 TL karşılığında godaddy kapatıyor fakat devlet memuru olunca mahkeme ile uğraşmak istemiyorum. Her ne kadar memurluğuma bir zarar gelmeyecek olsa da para cezası almak istemem :)