Hocam öncelikle başarılı olmanızı temenni ederek şöyle bir öneride bulunuyorum.
Biliyorsunuz ki insanlar artık GDO ve Endrüstiyel üretim yiyeceklerinden sıkılmaya başladılar. Alternatif tıp diye bişey çıktı insanlar hap halinde bitki yutmaya başladılar. Burdan yola çıkarsak maliyeti fazla da olsa ki bu satış fiyatına yansıyacaktır. Ekstradan organik ürün vitrini oluşturmanız güzel olur. Eğer ki bütçeniz uygunsa bu ürünlerin tercih edilebileceği bir yerde de açabilirsiniz.
Biliyorsunuz ki insanlar artık GDO ve Endrüstiyel üretim yiyeceklerinden sıkılmaya başladılar. Alternatif tıp diye bişey çıktı insanlar hap halinde bitki yutmaya başladılar. Burdan yola çıkarsak maliyeti fazla da olsa ki bu satış fiyatına yansıyacaktır. Ekstradan organik ürün vitrini oluşturmanız güzel olur. Eğer ki bütçeniz uygunsa bu ürünlerin tercih edilebileceği bir yerde de açabilirsiniz.
fikir hoş ve mantıklı teşekkürler hocam
Ek Olarak:
Hocam mesela bizim orda bi fırın var 200-300m etrafında 5-6 okul var adamlar öğleleri öğrencilere tavuk dürüm satarak kar ediyorlar.Normalde de pide filan satıyorlar yani dükkan hiç boş kalmıyor.Öğlen en az 1000 tavuk satılır + pide,etli pide vs. den gelir elde ediyorlar.
hocam ben tavuktan nefret ediyorum o nedenle hiç girmem o işe tavuk değildde simit poğaça daha mantıklı