lostyazilim
tr.link

Bir fırın açmak istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

27 Mesajlar 12.269 Okunma
acebozum
tr.link

Digitart Digitart WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 18 / 29
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam öncelikle başarılı olmanızı temenni ederek şöyle bir öneride bulunuyorum.

Biliyorsunuz ki insanlar artık GDO ve Endrüstiyel üretim yiyeceklerinden sıkılmaya başladılar. Alternatif tıp diye bişey çıktı insanlar hap halinde bitki yutmaya başladılar. Burdan yola çıkarsak maliyeti fazla da olsa ki bu satış fiyatına yansıyacaktır. Ekstradan organik ürün vitrini oluşturmanız güzel olur. Eğer ki bütçeniz uygunsa bu ürünlerin tercih edilebileceği bir yerde de açabilirsiniz.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

temizer temizer Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 4 / 4
  • Ticaret 4, (%75)
Hocam mesela bizim orda bi fırın var 200-300m etrafında 5-6 okul var adamlar öğleleri öğrencilere tavuk dürüm satarak kar ediyorlar.Normalde de pide filan satıyorlar yani dükkan hiç boş kalmıyor.Öğlen en az 1000 tavuk satılır + pide,etli pide vs. den gelir elde ediyorlar.
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

Digitart adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle başarılı olmanızı temenni ederek şöyle bir öneride bulunuyorum.

Biliyorsunuz ki insanlar artık GDO ve Endrüstiyel üretim yiyeceklerinden sıkılmaya başladılar. Alternatif tıp diye bişey çıktı insanlar hap halinde bitki yutmaya başladılar. Burdan yola çıkarsak maliyeti fazla da olsa ki bu satış fiyatına yansıyacaktır. Ekstradan organik ürün vitrini oluşturmanız güzel olur. Eğer ki bütçeniz uygunsa bu ürünlerin tercih edilebileceği bir yerde de açabilirsiniz.


fikir hoş ve mantıklı teşekkürler hocam

Ek Olarak:

temizer adlı üyeden alıntı

Hocam mesela bizim orda bi fırın var 200-300m etrafında 5-6 okul var adamlar öğleleri öğrencilere tavuk dürüm satarak kar ediyorlar.Normalde de pide filan satıyorlar yani dükkan hiç boş kalmıyor.Öğlen en az 1000 tavuk satılır + pide,etli pide vs. den gelir elde ediyorlar.


hocam ben tavuktan nefret ediyorum o nedenle hiç girmem o işe tavuk değildde simit poğaça daha mantıklı
 

 

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)

amatoryus adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle ekmekleri özgün yapın. Backlink falan alın :))


Gözümden yaş geldi :D
tanerava amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Boyoz olursa, bence kumru da olabilir. :D Eğer sabah saatlerinde işe yaya giden bir sokak ya da cadde üstündeyse, bu gevrek hamuru gibi olan ekmeğin içine tulum (veya türevi, emin değilim cinsinden), domates, isteğe göre yarım veya tüm yeşil biber (acı) olabilir. İzmir'de sabahları sanırım en çok giden üç üründen biri.

Ayrıca, çevre sakinleri lahmacun-pide içi getirirse, bunları da hazırlayıp verirseniz ek kazanç sağlanabilir.

Bir de emin değilim pek, ama bulunulan semtte ağırlıklı olan insanların kültürlerine/aşina oldukları mutfaklara yönelik ekmek hazırlayabilirsiniz. (Alaşehir, Trabzon vs.)

Bir şekilde aracı (komisyoncu) olayını bertaraf edebilir ya da etkisini düşürürseniz, ürün başına daha yüksek kazanç sağlayabilir ve gelecekte olası bir rekâbet durumunda fiyat indirimine gidebilirsiniz.

Müşterilerin elleyerek seçmesine izin vermemeniz ve görevli kişinin de paraları ve diğer her yeri ellediği eldivenlerle ekmeklere ve diğer ürünlere temasını önlemeniz, belki çok müşteri kazandırmaz. Ama bence vicdanınız için olumlu olabilir.

Son olarak, naçizane önerim, eğer masa-sandalye koyma olayına giderseniz, pastane - fırın arası bir şeyde kalmayarak net karar vermeniz.

Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılar dilerim...

hocam en çok kara fırın diye adlandırdığımız odun ekmeği üretimi yapacağım bununla beraber simit poğaça artı yanında soğuk içeçecek dolabı falan
 

 

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Sonuç herkes girin dedi ne zaman kolları sıvıyorsunuz hocam ?
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Sonuç herkes girin dedi ne zaman kolları sıvıyorsunuz hocam ?


nasip olursa 1 veya 2 aya kalmaz giricem ama önce allahın nasip etmesi gerekir. bugün bir dükkan ile görüştüm kirasında anlaşamadık ama araış içindeyiz
 

 

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al