lostyazilim
tr.link

Kuş Hediyeli Yarışma Düzenlesem Dikkat Çeker mi?

24 Mesajlar 2.712 Okunma
lstbozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, bildiğiniz üzere bir hayvanlar sitem mevcut. Tutulabilmesi için aklımdan bir hediye geçiyor, Jumbo Muhabbet Kuşum var ve altında yumurtası var. Çıkacak olan yumurtadan bir adet yarışma talihlisine göndersem nasıl olur acaba? Katılım çok olur mu?
haliskaya

kişi bu mesajı beğendi.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Ben katılırım ama çok katılım olur mu bilemiyorum :) Nasıl bir yarışma var aklınızda?

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Yarışmanın detaylarına göre ben de katılırım.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Site sahiplerinden bir makale yayınlamalarını isteyebilirim. Elbette bunu kaba taslak olarak düşünüyorum daha geniş düşünebilmem için görsel olarakta dikkat çekmeliyim. Jumbo Muhabbet Kuşlarının piyasadaki değeri en aşağı 150 TL'dir. Benim göndereceğim kuş ise safkandır, kuşlar konusunda hassasımdır. Petshoplar 250 TL ye kadar satar bu kuşları, tek şart hayvanlar.gen.tr sitemize ait bir makale oluşturun yarışmaya katılım için ve yayınladığınız makalenin linkini konu altında belirtiniz.

Öyle sosyal medyada paylaşılsın, imlemeler falan yapılsın istemiyorum. Ufak güzel bir yazı ile siteyi tanıtacabilen kişiler katılabilir. Bunun için düzenli bir konu açacağım, umarım katılım fazla olur.

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
hayvan yerine kuş kafesi daha iyi olur.
jumbolar burada 80 100 tl arası satılıyor gerçi jumbo kırıklarıda dolu piyasada çek kuşları 50 tl ye gidiyor hindistanda 30 tl ye tabi bakınca anlaşılıyor kuşun ne olduğu :)

reklamın iyisi kötüsü olmaz akvaryum kafes tasma vs yada köpek maması vs gibi ürünler hediye etmen daha iyi olur.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

hayvan yerine kuş kafesi daha iyi olur.
jumbolar burada 80 100 tl arası satılıyor gerçi jumbo kırıklarıda dolu piyasada çek kuşları 50 tl ye gidiyor hindistanda 30 tl ye tabi bakınca anlaşılıyor kuşun ne olduğu :)

reklamın iyisi kötüsü olmaz akvaryum kafes tasma vs yada köpek maması vs gibi ürünler hediye etmen daha iyi olur.

Sanırım bölgeye göre değişir kuş fiyatları, benim bahsettiğim kuşlar kırık olma söz konusu değil :) Ben çok kılımdır böyle konularda, kafes hediye edebilirim fakat çok fazla dikkat çekmez. Kuşu alan mutlaka kafesi alır, fakat kafesi alan kuşu alır mı? Orası muamma diyebilirim. İlerleyen zamanlarda belli bir kitleye ulaştığım zaman bu şekilde yarışmalar düzenleyebilirim, bu durum herkesin işine gelebilir. Lakin şu an piyasada en çok tutulan hayvanlardan birisi Muhabbet Kuşları olduğu için böyle bir karar aldım. İnşallah işe yarar..

SUSKUN72 SUSKUN72 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Y**
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Yarışmanın detaylarına göre ben de katılırım.

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Kuşu nasıl göndereceksiniz?

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

kuşu nasıl göndereceksiniz?

Kuşu otobüs firması ile gönderiyoruz, bu akşam Show Jumbo gelecek Ankaradan, Ankaradan - Diyarbakıra gönderen ağabeylerim var herhangi bir sorun olmuyor.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Sanırım bölgeye göre değişir kuş fiyatları, benim bahsettiğim kuşlar kırık olma söz konusu değil :) Ben çok kılımdır böyle konularda, kafes hediye edebilirim fakat çok fazla dikkat çekmez. Kuşu alan mutlaka kafesi alır, fakat kafesi alan kuşu alır mı? Orası muamma diyebilirim. İlerleyen zamanlarda belli bir kitleye ulaştığım zaman bu şekilde yarışmalar düzenleyebilirim, bu durum herkesin işine gelebilir. Lakin şu an piyasada en çok tutulan hayvanlardan birisi Muhabbet Kuşları olduğu için böyle bir karar aldım. İnşallah işe yarar..

ya şahsen canlı hayvanın transferide sorun
sehir içi bir nebze elde giderde adam kazandı karsta oturuyorsa onun lojistiği sorun:)
hayvan yolda hasta oldu öldü mazallah al başına belayı ben mesela kafes olsa katılırım kafes güzelse tabi ama evde hali hazırda muhabbet kuşum varken bir kuşa daha gerek yok derim :) katılım az olur anladın değil mi bakış açımı sen kafes akvaryum akvaryumda hazır sistem olan veya samplı sistem için akvaryum motoru hediye etmeyi dene
hediye etmeye karar verirsen ne hediye edeceğini benimle paylaş ben sana uyguna temin ederim buradan kazanana ben kargolarım sende ücretini bana ödersin

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al