-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ermaneray adlı üyeden alıntı
ya şahsen canlı hayvanın transferide sorun
sehir içi bir nebze elde giderde adam kazandı karsta oturuyorsa onun lojistiği sorun:)
hayvan yolda hasta oldu öldü mazallah al başına belayı ben mesela kafes olsa katılırım kafes güzelse tabi ama evde hali hazırda muhabbet kuşum varken bir kuşa daha gerek yok derim :) katılım az olur anladın değil mi bakış açımı sen kafes akvaryum akvaryumda hazır sistem olan veya samplı sistem için akvaryum motoru hediye etmeyi dene
hediye etmeye karar verirsen ne hediye edeceğini benimle paylaş ben sana uyguna temin ederim buradan kazanana ben kargolarım sende ücretini bana ödersin
Ben sizin sitenizi biliyorum sanırım, kafekusu.com du galiba yanlış hatırlamıyorsam? Kuş içeride gidiyor, ben tam Türkiye'nin ortasındayım. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşayan birisi görmedim. Koyacağımız kutu, kafes vs. bunun içine suyu ve yemi konulacak zaten.
Sizin düşüncenize de katılıyorum, lakin sitenin aktif olabilmesi gerekiyor. Her hafta bir anket yaparım hangi hayvan türünü benziyorsunuz diye? 1. gelen hayvan türü örneğin; köpek, hemen tutup köpek tasması yarışması düzenleriz veya köpek maması yarışması düzenleriz. Her seferinde köpek denk geliyor? Bu sefer ankette 2. olan hayvan türünü seçip o hayvanın ihtiyaçları üzerine ürünler gönderebiliriz.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Özelden yazar mısınız adresinizi bir inceleyeyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Freelance / Internet Works
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
36, (%97)
Tamda şu aralar niyetlenmiştim bir kuş almaya :) Yarışmanın şartlarına göre bende katılabilirim hocam bilginize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ismeterol adlı üyeden alıntı
Tamda şu aralar niyetlenmiştim bir kuş almaya :) Yarışmanın şartlarına göre bende katılabilirim hocam bilginize.
Kısmet artık, akşama kısmet olursa anne-babanın fotoğrafını paylaşacağım.
Eğer kuş alacaksanız lütfen petshoplardan almayın.. Hobi olarak bu işi yapan deneyimli çok insan var onları bulun ve oralardan alın derim. Yarışmaya katılabilmek için tek şart sitede bir tanıtım yazısı oluşturmak olur (kalıcı) tabii bazı belirteceğim siteler olacak, açıkcası ilk yarışmamı biraz basit yapmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam canlı hayvan ya da yumurtası yerine, kafes, suluk veya benzeri bir ürün yapsanız daha güzel olabilir belki. Canlı kuş olsa kargoda yazık günah, yumurta olsa başına ne geleceği belli değil, hem de çıkınca anasından ayrı. Arkadaşlardan biri demiş gerçi, kafes sahiden güzel olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yumurta olarak gönderilmez zaten Muhabbet Kuşu mümkün değil bu. Onun dışında "Kuş mu kafes mi hediye olsun?" derseniz elbette ki kuş. Kafes ve onun gibi şeylerin ilgi çekeceğini düşünmüyorum ama kuşun kendisi çeker.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
nettebugun adlı üyeden alıntı
Hocam canlı hayvan ya da yumurtası yerine, kafes, suluk veya benzeri bir ürün yapsanız daha güzel olabilir belki. Canlı kuş olsa kargoda yazık günah, yumurta olsa başına ne geleceği belli değil, hem de çıkınca anasından ayrı. Arkadaşlardan biri demiş gerçi, kafes sahiden güzel olur...
Gelen mesajınızı okudum, siz yan taraftaki veya alt-üst katınızdaki komşudan yavru bir kuşu getirip evinize koysanız oda bir köşede sızıp bakar çünkü tanımadığı bir ortamda kalabalık bir kuş sürüsünden yalnız bir yere geliyor. Yabancılık her şekilde çeker muhabbet kuşları, biraz zaman gerekiyor. 1-2 gün en az kafese alışması gerekiyor ki daha sonra yanına yaklaşabilesiniz.
HknCOLAK adlı üyeden alıntı
Yumurta olarak gönderilmez zaten Muhabbet Kuşu mümkün değil bu. Onun dışında "Kuş mu kafes mi hediye olsun?" derseniz elbette ki kuş. Kafes ve onun gibi şeylerin ilgi çekeceğini düşünmüyorum ama kuşun kendisi çeker.
İlerleyen zamanlarda dediğim gibi hayvanların ihtiyaçlarını gönderebilirim. Ama ilk başta Kuş daha cazip geldi bana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
uzak mesafedeki kişi kazanırsa nasıl göndereceksiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Otobüs ile, bu akşam Ankara'dan bir Show Jumbo gelecek. Show Jumbolar çok hassas kuşlardır diğer ırklara göre ben duruma göre önlem alıp gönderme yapacağım.