ermaneray adlı üyeden alıntı
Vayy be geçen sene bu zamanlar neler yazmıştım bu konuya bayağı soru cevap ilerlemiştik takip edenler iyi bilir hep cevapsız kaldi ya sorularım :) neyse sayfa 10 11 12 okuyun ben seneye görüşürüz dedim noktamı koydum yazmadım tek kelime ama zamanı geldi oldu 1 sene sonuç geliyoo.com dedigime geldi 503 hatası ile kayıplarda ulaşilamiyor verilen sözler hepsi hava gazı şimdi geliyoo dan biri gelip yine yazmaya kalkarsa bomba gibi geliyoruz falan filan diye şaşırmam artık:)
ne demişler büyük lokma ye büyük söz söyleme
Ama gelipte kendini turkiyenin milli arama motoru diye lanse edip milleti kandırmak mı dersin diğer bir yandan o kadar anlattım izah ettim ispat ettim inanmayın bir halt olmaz buna rağmen inanıp sitelerini ekleyenleride görünce inanası gelmiyor insanın
ermaneray adlı üyeden alıntı
:-) sorma hocam yaa
Bakalım belki derler haklıydınız diye çok attık tuttuk salladik diye
Ama en kötüsü cidden kötü ve utanacak özür dilenecek bir mevzuları vardı hiç unutmuyorum özür bile dilemediler bi teşekkürü çok gördüler :-)
Geliyoo arama kutusuna facebook yazinca facebook çıkmıyordu uzak doğu adult siteler sıralanıyordu uyardım bir kaç gün sonra düzeldi
böyle bir hak hukuk var mı çoluk cocuk facebook yazınca çıkan adult sitelere girse bunun vebalini nasıl ödeyecekler ama işte vicdan çok onemli bu kısımda
Birde lanse etmediler mı adult yok arama motorumuzda diye Ama facebook tan adulta entegre olmuştu sistem heryeri adulttu el insaf yani :-)
Vah..
yerli bir projenin başarısız olma ihtimali sizleri bu kadar mutlu edecekseydi, söyleseydiniz sizin için serverları kapatır açardık!!!
Arkadaşlar forumdaki her konuya birşeyler söyleme ve nedense bu forumda olan herkese sanki kendilerini ıspatlama çabasında, açıkçası üzülüyoruz bu durumu görünce.. Keşke sizlerin vediği tavsiyeler üzerine Geliyoo'da faydalı değişimler, gelişmeler yapmış olsaydık ama "ben uyardım düzelttiler" kibiri nerden geliyor bilemiyorum..
WMARACI'na çok değer vediğimiz için forumun kıymetli üyelerinin Geliyoo'dan ilk haberdar olması ve bizlere gerçekten faydalı önerilerde bulunabilmesi, projemize bir nebze de olsa TÜRK webmasterların katkıda bulunması adına burada konular açtık ve ilk burada duyurduk bir çok şeyi..
FAKAT sizi üzmek istemezdim ama
Geliyoo için çalışmalarımız aynı hızda ve inançla devam ediyor. Ve sizden ricamız Geliyoo ile ilgili konularda lütfen bize katılmayın, konuya yazmayın lakin siz fikir beyan etmek için değil kullanıcılara kendizi tanıtmak için yazıyorsunuz.. WMaracı bir sözlük değil, haksız mıyım?
BİZ elimizden geldiğince (yoğun çalışma sürecimizden vakit buldukça), özellikle wmaracı'nda hiçbir soruyu cevapsız bırakmadık, haklı eleştirilerde haksızlık etmedik vede etmeyiz. Sonuç itibari ile bir şirket olarak buradayız, profesyonel olarak bir proje geliştiriyoruz! Ürünün hatalı veya eksik olması tamamlanmamış ve Ar-Ge'si süren bir ürün için zaten özür sebebi değildir..
dedemir85 adlı üyeden alıntı
Şu an için kapalı olması bittiği anlamına gelmez. Arkadaşın verdiği emek ortada
Ayrıca forumda bu ve bununla ilgili diğer konularda arkadaş hiç bir soruyu cevapsız bırakmamış açıklama yapmıştır.
bu durumla da ilgili gerekli açıklamayı KENDİSİ yapacaktır.
Oyun Editoru adlı üyeden alıntı
Arama motoru yapmak için çok geç bir zaman. Google gibi yaygınlaşmış bir sisitem varken. Kimsenin kullancağını sanmıyorum. Yandex dahi kullanmıyor kimse.
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Birçok deneme yaptılar, içerik çektiler, subdomain ile site kopyaladılar, yaptılar da yaptılar. Emek verdikleri kesin, ama hızlıca zirveye oturma çabası ve hemen "proje" olma iddiası bence yanlış. Yolları açık olsun.
omerknet adlı üyeden alıntı
Büyük hayaller, büyük heveslerle girişilip emek verilmeye devam eden bir proje ancak arkadaşında dediği gibi bugüne kadar 8-9 kere girmeye çalışıp sadece bir kez açık buldum. Bu konuda daha profesyonel çözümler bulmanız gerekecek. Başarılar.
PHPacemisi adlı üyeden alıntı
Bu konu nasıl hortladı bilmiyorum ama şirket batmış heralde. İlk çıktığı zamanlar kullanmaya yeltenmiştim, +18 sonuçlar çıkıyordu her aramada. Kaynak kodlarına bakınca şüphelenmiştim, Inout Search Engine hazır arama motoru scriptiyle çok benzerlik gösteriyordu. Sonuçların çıktığı link yapısı vs, sonra çoğu alanların ingilizce olması vb.. Ama günahını almayayım yinede.
GokhanGok adlı üyeden alıntı
Boşverin hocam, bizler internet var mı yok mu diye bile google açıp kontrol eden milletiz geliyooo arama motoru tutmazdı zaten. Rastgele.
Değerli arkadaşlar, geliyoo.com ve subdomainlerimizi bir süreliğine kapattık. Herzaman belirttiğimiz üzere Geliyoo bir projedir, ar-ge'si tüm hızıyla devam eden büyük bir projedir. Hak verirsiniz ki büyük projeler büyük emek ve uzun zaman ister.
Geliyoo Bilişim olarak arama motoru, internet tarayıcı, yerli işletim sistemi ve yerli iletişim uygulamalarımızı geliştirmeye devam ediyoruz.
Geliyoo'yu destekleyen, eksiklerini gidermek adına her türlü eleştiriyi bizlere ileten arkadaşlara gönülden teşekkür ederiz. Kaygı duyan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz Geliyoo projesi kesinlikle öyle kolay vezgeçeceğimiz bir proje değildir, lütfen endişelenmeyiniz.
Ar-Ge çalışmalarımızın yoğunluğu ve testlerimizden dolayı zaman zaman geliyoo.com'un açılması ve kapanması tekrar edecektir. Yoğunluğumuzdan dolayı kaçırdğımız sorularınız olursa özelden de iletebilirsiniz, zaman buldukça sizlerle olmaya ve sizleri gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.
Saygılarımızla