lostyazilim
tr.link

Hangi SEOcuyu tercih etmeliyim?

22 Mesajlar 2.627 Okunma
lstbozum
tr.link

barisay barisay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Seo, Wordpress, Security
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

seo yaptırmak istiyorum, seo, profesyonel seo çalışması, seo nasıl yapılır gibi kelimeleri googlede aratın. İlk sayfalarda çıkanlar en benım mantığıma göre gerçekten seocudur:) zira seo firmaları yada seocular arasında rekabet çok. Rakipleride seo uzmanı olduğuna göre kendi alanında ilk sıralarda yer alan işini iyi yapabilen demektir.

Saçmalığın bu kadarı seo'yu iyi bilen birinin seo kelimesi ile ne alakası olabilir ki seo kelimesine kasana kadar adsense kelimede kasar kazancını misliyle alır ve iş koşturmaz :)
MertBalci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

barisay adlı üyeden alıntı

Saçmalığın bu kadarı seo'yu iyi bilen birinin seo kelimesi ile ne alakası olabilir ki seo kelimesine kasana kadar adsense kelimede kasar kazancını misliyle alır ve iş koşturmaz :)

sana göre saçmalık kardeşim bugun iç seo ilk ayarlamalar için adam 750 tl diyor az paramı? Seo sanırım basit bir sektör olarak geliyor burda seo ile ilgili yorum yapıyoruz o zaman senin mantığına göre kimse seo yapmasın. Gitsin health insurance konusunda site açsın tık başı 20-30 doları buluyor günde 10 tık alsın 200 dolar. Sonra gitsin turizm açsın tık başı bilmem ne alsın seocular salaklık ediyor o zaman:)) Seo rekabeti incele bence hem yerel hem global sonra yorum yaparsın

• Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

sana göre saçmalık kardeşim bugun iç seo ilk ayarlamalar için adam 750 tl diyor az paramı? Seo sanırım basit bir sektör olarak geliyor burda seo ile ilgili yorum yapıyoruz o zaman senin mantığına göre kimse seo yapmasın. Gitsin health insurance konusunda site açsın tık başı 20-30 doları buluyor günde 10 tık alsın 200 dolar. Sonra gitsin turizm açsın tık başı bilmem ne alsın seocular salaklık ediyor o zaman:)) Seo rekabeti incele bence hem yerel hem global sonra yorum yaparsın

Buna daha çok güldüm zamanında kişisel blogum 1 ayda seo kelimesinde ilk 3 deydi yaklaşık 5 6 ayda öyle kaldı ama geri dönüşü fazla olmadı gittim ukash kelimesinde kastım aylık 5000 tl gelirim vardı :)

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Buna daha çok güldüm zamanında kişisel blogum 1 ayda seo kelimesinde ilk 3 deydi yaklaşık 5 6 ayda öyle kaldı ama geri dönüşü fazla olmadı gittim ukash kelimesinde kastım aylık 5000 tl gelirim vardı :)

vardı sonucunda ne oldu? Tmm kardeşim sen haklısın gülmeye devam et Allah bol kazanç versin. Seocular boşuna yapıyormuş demekki bu işi. Herkes önce kendi yaptığı işte ön plana çıkarsa profesyoneldir. Wmaraci "Makyaj" kelimesinde 1. sayfada olursa bu webmaster sitesinin profesyonelliğini başarısını mı gösterir?

Ek Olarak:

sizde seocuymuşunuz güya imzanızdan anlaşılıyor yorumlarınızdaki "saçmalık" vb ibareleri artık daha rahat anlıyorum kolay gelsin ukashta kaçıncı sıradasınız örnek siteyle alabilirmiyim? :D

Ek Olarak:

şuan emin olun ben size gülmeye başladım kendinizle o kadar çelişmişiniz ki. Mademki iyi seoucu seo kelimesinde kasmaz blogunuzu neden 3 anahtar kelime üzerine kurdunuz adsenseye çalışsanıza sizin dediğiniz gibi katlarsınız :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 146 / 428
  • Ticaret 65, (%100)

vardı sonucunda ne oldu? Tmm kardeşim sen haklısın gülmeye devam et Allah bol kazanç versin. Seocular boşuna yapıyormuş demekki bu işi. Herkes önce kendi yaptığı işte ön plana çıkarsa profesyoneldir. Wmaraci "Makyaj" kelimesinde 1. sayfada olursa bu webmaster sitesinin profesyonelliğini başarısını mı gösterir?

Benim anlatmak istediğim konu seo kelimesinde uğraşacağına kadar gidip aynı rekabette bir çok adsense kelimesinde daha çok para uğraşacağın ve kimsenin dır dırını çekmeyip kendi siteni kasacağını söylüyorum ve bunu yapanda bir çok kişi var seo kelimesinde gördüklerin sadece show peşinde olan kişiler bloglardaki konuları toparlayarak kitap yazmakta üstlerine yok birde neyi anlamıyorum biliyor musun bu kitapları alan kişileri otorup bi bloga baksan aynılarını bulabilmek varken para vermeye ihtiyaç duymaları zamanında başka forumda internetten para kazanma yolları diye kitap çıkarıp 500 600 adet satan kişiler bu işi çözmüş kişilerdir. Tek sayfada İŞTE BÖYLE SİZİN GİBİLERİ bulup internetten para kazanılır demesi bu işin en iyi örneğidir.

şuan emin olun ben size gülmeye başladım kendinizle o kadar çelişmişiniz ki. Mademki iyi seoucu seo kelimesinde kasmaz blogunuzu neden 3 anahtar kelime üzerine kurdunuz adsenseye çalışsanıza sizin dediğiniz gibi katlarsınız :D

Sen rahat ol ben 2006 dan beri adsenseden para kazanıyorum. Sen daha adsense nedir bilmezken biz yabancı sektör kovalıyorduk.

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Benim anlatmak istediğim konu seo kelimesinde uğraşacağına kadar gidip aynı rekabette bir çok adsense kelimesinde daha çok para uğraşacağın ve kimsenin dır dırını çekmeyip kendi siteni kasacağını söylüyorum ve bunu yapanda bir çok kişi var seo kelimesinde gördüklerin sadece show peşinde olan kişiler bloglardaki konuları toparlayarak kitap yazmakta üstlerine yok birde neyi anlamıyorum biliyor musun bu kitapları alan kişileri otorup bi bloga baksan aynılarını bulabilmek varken para vermeye ihtiyaç duymaları zamanında başka forumda internetten para kazanma yolları diye kitap çıkarıp 500 600 adet satan kişiler bu işi çözmüş kişilerdir. Tek sayfada İŞTE BÖYLE SİZİN GİBİLERİ bulup internetten para kazanılır demesi bu işin en iyi örneğidir.

Allah size bol kazanç versin hocam:))

blogcuSy blogcuSy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 19 / 11
  • Ticaret 10, (%100)

O paketi satanların önce kendi seo çalışması yaptıkları kelimeye bakın bakalım istedikleri yere gelebilmiş mi sonra tercih size kalmıştır.

Katılıyorum.

Kumrat Kumrat asliyet.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Developer - Kurumsal
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** A**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 135 / 134
  • Ticaret 52, (%100)
Sadece seo değil tüm sektörlerde referans olmadan güvenmek çok zor referans önemli

Telegram Üzerinden Dolar Kazanmak İstermisiniz? https://t.me/kazancrehberiyim

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)
Benim bildiğim gerçek SEO Uzmanları hazır paketlerle çalışmazlar.

Her sitenin sorunu ve yapılması gerekenleri farklıdır.

Hele bir de şu güncellemelerin kol gezdiği bir dönemde paket çalışması yaptırmak düpedüz intihardır.
barisay

kişi bu mesajı beğendi.

TalhaAzam TalhaAzam www.talhaazam.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 14 / 172
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar önce biraz makale okuyup kendinizi geliştirin, ne okuyacağım diyen varsa yazsın yardımcı olayım ama gidip her seferinde seocu, seo uzmanı denen arkadaşlara para vermek yerine işi kendiniz öğrenin derim. Ben geçimimi internetten sağlıyorum ve bugüne kadar kimseye ücretli bir iş yaptırmadım ha cüzzi miktarlara kaliteli iş yapanlar olur tavsiye üzerine vs. bulursanız mutlaka çalışın ama size ben seocuyum diye hiçbir seocu gelmez gelenede siz güvenmeyin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al