Oyun Editoru adlı üyeden alıntı
Sende wmaracına girme ozaman. Adam neyden gelir sağlayacak. İnanın eskiden ne kazanırdım şimdi günlüğüm 0.50 krş kadar indi. Sen kullanmaya devam et doğru yoldasın.Ek Olarak:
Sana zorla bişey yaptıran yokki. İlk bunu idrak et. Herkes istediğini yapmak ta özgür. Ama adamın ekmek teknesiyle uğraşman yanlış. Girme kardeşim film sitesine ne işin var warezle çok düşünüyorsan git dvd satın al. Hem böylece yapımcıyıda bir katkın olur.
Şu yazdığın yazıyı savunuyorsan diyecek başka birşey bulamıyorum sana.
Şahsen adblock kulanıyorsan girmyeceksin siteye. Benim sitelerime girme yani. Ne hayrından çok zararı dokunacak.
Birincisi Wmaracın da sizlerin yaptığı gibi reklam yok. Olanı da gözümüze sokmuyorlar. Zaten wmaracın da bulunan google reklamlarına ben şahsım adıma tıklıyorum destek olmak amaçlı
Bir ikincisi bana zorla bir şey yaptıran yok tabi ki ama ben senin yahut başka bir siteye girdiğim de önüme lap diye çıkan reklamı 529048239 kere tıklamama rağmen kapanmıyorsa ve bununla beraber link kısaltma servisi açılıyorsa kusura bakma ama böyle emek olmaz anladın mı ? Reklamları sağa sola yukarı ortaya koyarsın sitende dolaşan şahıs zaten emeğe saygısı olan biri ise reklamına tıklar desteğini sağlar. Ama sen zorla tıklattırırsan kusura bakmada bir yer den sonra başlarım sitene der çıkar adam. Ne güzel söylüyorsun bak hitlerin düşmüş demek ki reklamlar giren kullanıcıların canını sıkmış.
Beni eleştirmeden önce cuvaldızı önce kendine batır sonra gel beni eleştir olur mu güzel kardeşim. Hadi kal sağlıcakla