lostyazilim
tr.link

AdBlock Kullananların Sayısı 144 Milyon Kişiye Ulaştı!

28 Mesajlar 4.109 Okunma
lstbozum
tr.link

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Sende wmaracına girme ozaman. Adam neyden gelir sağlayacak. İnanın eskiden ne kazanırdım şimdi günlüğüm 0.50 krş kadar indi. Sen kullanmaya devam et doğru yoldasın.

Ek Olarak:

Sana zorla bişey yaptıran yokki. İlk bunu idrak et. Herkes istediğini yapmak ta özgür. Ama adamın ekmek teknesiyle uğraşman yanlış. Girme kardeşim film sitesine ne işin var warezle çok düşünüyorsan git dvd satın al. Hem böylece yapımcıyıda bir katkın olur.

Şu yazdığın yazıyı savunuyorsan diyecek başka birşey bulamıyorum sana.

Şahsen adblock kulanıyorsan girmyeceksin siteye. Benim sitelerime girme yani. Ne hayrından çok zararı dokunacak.

Birincisi Wmaracın da sizlerin yaptığı gibi reklam yok. Olanı da gözümüze sokmuyorlar. Zaten wmaracın da bulunan google reklamlarına ben şahsım adıma tıklıyorum destek olmak amaçlı

Bir ikincisi bana zorla bir şey yaptıran yok tabi ki ama ben senin yahut başka bir siteye girdiğim de önüme lap diye çıkan reklamı 529048239 kere tıklamama rağmen kapanmıyorsa ve bununla beraber link kısaltma servisi açılıyorsa kusura bakma ama böyle emek olmaz anladın mı ? Reklamları sağa sola yukarı ortaya koyarsın sitende dolaşan şahıs zaten emeğe saygısı olan biri ise reklamına tıklar desteğini sağlar. Ama sen zorla tıklattırırsan kusura bakmada bir yer den sonra başlarım sitene der çıkar adam. Ne güzel söylüyorsun bak hitlerin düşmüş demek ki reklamlar giren kullanıcıların canını sıkmış.

Beni eleştirmeden önce cuvaldızı önce kendine batır sonra gel beni eleştir olur mu güzel kardeşim. Hadi kal sağlıcakla

Kuva-i Kafsinkaf
wmaraci
reklam

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

Birincisi Wmaracın da sizlerin yaptığı gibi reklam yok. Olanı da gözümüze sokmuyorlar. Zaten wmaracın da bulunan google reklamlarına ben şahsım adıma tıklıyorum destek olmak amaçlı

Bir ikincisi bana zorla bir şey yaptıran yok tabi ki ama ben senin yahut başka bir siteye girdiğim de önüme lap diye çıkan reklamı 529048239 kere tıklamama rağmen kapanmıyorsa ve bununla beraber link kısaltma servisi açılıyorsa kusura bakma ama böyle emek olmaz anladın mı ? Reklamları sağa sola yukarı ortaya koyarsın sitende dolaşan şahıs zaten emeğe saygısı olan biri ise reklamına tıklar desteğini sağlar. Ama sen zorla tıklattırırsan kusura bakmada bir yer den sonra başlarım sitene der çıkar adam. Ne güzel söylüyorsun bak hitlerin düşmüş demek ki reklamlar giren kullanıcıların canını sıkmış.

Beni eleştirmeden önce cuvaldızı önce kendine batır sonra gel beni eleştir olur mu güzel kardeşim. Hadi kal sağlıcakla

Bende sana diyorumki Girme sitelere. Olayı anlamıyorsun. Benim sitemdede ortada reklam çıkıyor. Ama tıklıyorsun kapanıyor.

Reklam anlaşmalara sponsorluklar çok kolaymı yapılıyor zanediyorun 100 tl epin kodu anlaşması için gamex de dört döndük. Ben emek verip bişey yapıyorsam ya saygı duyacaksın yada hiç girmeyeceksin. Standart net kulanıcısından bir farkın yok. Adsense zaten 4 reklamdan fazlasına aynı sayfa içinde yer vermyor. Birde reklaı yasaklıyorsunuz. Biz nerden çevirecez bu değirmenin suyunu. Oldu hizmeti alın sonra reklamları kapatın.

Size en iyis adblock kontrolü yaptıracaksın. Açık olan siteye giremyecek.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

Bende sana diyorumki Girme sitelere. Olayı anlamıyorsun. Benim sitemdede ortada reklam çıkıyor. Ama tıklıyorsun kapanıyor.

Reklam anlaşmalara sponsorluklar çok kolaymı yapılıyor zanediyorun 100 tl epin kodu anlaşması için gamex de dört döndük. Ben emek verip bişey yapıyorsam ya saygı duyacaksın yada hiç girmeyeceksin. Standart net kulanıcısından bir farkın yok. Adsense zaten 4 reklamdan fazlasına aynı sayfa içinde yer vermyor. Birde reklaı yasaklıyorsunuz. Biz nerden çevirecez bu değirmenin suyunu. Oldu hizmeti alın sonra reklamları kapatın.

Size en iyis adblock kontrolü yaptıracaksın. Açık olan siteye giremyecek.

bak hala anlamıyorsun sol kulağını sağ elinle tutmaya çalısıyorsun. Ben diyorum ki trilyonlarca reklam alabilirsin. Ama bu reklamları sitene girene tıklatmak zorunda değilsin. Sitene girenin gözüne sokamazsın reklamları eğer sokarsan kullanıcılar da bu sistemi kullanır öylece kalırsın ortada. Ben diyorum ki reklamları doğru düzgün bir yere koy sitene giren zaten tıklar anladın mı ?

Kuva-i Kafsinkaf

emontkral2 emontkral2 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 420
  • Beğeniler 70 / 65
  • Ticaret 0, (%0)

öldüm sabah sabah :D
zack

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

GokhanGok adlı üyeden alıntı

bak hala anlamıyorsun sol kulağını sağ elinle tutmaya çalısıyorsun. Ben diyorum ki trilyonlarca reklam alabilirsin. Ama bu reklamları sitene girene tıklatmak zorunda değilsin. Sitene girenin gözüne sokamazsın reklamları eğer sokarsan kullanıcılar da bu sistemi kullanır öylece kalırsın ortada. Ben diyorum ki reklamları doğru düzgün bir yere koy sitene giren zaten tıklar anladın mı ?

Tamma yolun açık olsun tartışma çıkarıcam yoksa. Hala ısrar ediyor ya site benim değilmi sitediğimi yaparım. İşine gelmiyorsa zaten girme. Ama giripte reklam engelersen içerdede bilgi alırsan kull hakından başka birşeye girmez.

cagdaskorkmaz.com.tr

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)

Tamma yolun açık olsun tartışma çıkarıcam yoksa. Hala ısrar ediyor ya site benim değilmi sitediğimi yaparım. İşine gelmiyorsa zaten girme. Ama giripte reklam engelersen içerdede bilgi alırsan kull hakından başka birşeye girmez.

Ah ah. Hâla aynı terhâne .. Afferin kardeşim devam et. Site senin istediğin gibi istediğini yap. Ama sonra 1000 gösterim var hiç tıklama yok diye yakınma. Reklamları gözlerine sokarsan milletin kusura bakma ama reklamlarını engeller insanlar. Hadi kal sağlıcakla.

Kuva-i Kafsinkaf

looserJack looserJack WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Bilişim Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 34 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Anlamsız olan dev şirketlerin bu uygulamayı şikayet edecek olması.. Aç - Kapat tuşu var insanlar bunu ayırt edebilir, ben özellikle dizi izlemeden yatamam, o iğrenç reklam dolu dizi sayfalarının bilgisayarı donduracak derecedeki reklamlarını görmek zorunda değilimki..

Ayrıca izlediğim dizinin hakkını vermek için bazen paylaşım yapıyorum, bazende ilgimi çeken reklamlara tıklıyorum ama bunların hiç birisi bu tip siteleri haklı çıkarmaz.

Bakın bu uygulama neden 144 milyon kişiye ulaştı ? Benim önerdiğim herkez allah razı olsun diyor,insanlar bıkmış, zaten anlamadığım nokta özellikle sayfalarını reklam çöplüğüne çeviren kişiler bunun farkında değilmi,yada gerçekten insanlar tıklıyormu. Benim sitelerimde her sayfa en fazla 2 tane 320*250 adsende var onların bile renk ayarını sayfaya uygun yapıyorum göze batmaması için.

Yani site sahipleriyiz diye bunu haklı göremem.Sonuçta göreceli bir kavram ama dev şirketlerin dava açacağına inanmıyorum,hukuksal olarak uygulama zor koşmuyor,kişiye seçenek sunuyor.Uygulamayı yükleyen açıp kapatmısını bilir en azından, çünkü uygulama reklamlar dışında sosyal iconlar ve bazı modülleride engelliyor.

solaris2010 solaris2010 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Yönetci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 5 / 13
  • Ticaret 1, (%100)
Reklamsız ne TV ler ne medya kuruluşları ne de internet yaşayamaz.... Internet ölürse sizin girdiğiniz o güzelim reklamsız sitelerde gün gelir ölür...

Google zaten reklamları 3 reklamla kısıtlamış durumda. Yani Google reklamların insanların gözüne sokulmaması,rahatsız etmemesi gerektiğinin farkında değil, bi siz farkındasınız öylemi :)...

Komik olmayın... Bu adblock resmen herkesin ekmeği ile oynamak demek... Sonuna kadar destekliyorum mahkemeye verecekleri.

Kaybetmeyi bilmeden kazanmayı öğrenemeyeceksin

http://www.borsaizle.net
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al