lostyazilim
tr.link

Kazanç Nasıl?

28 Mesajlar 2.899 Okunma
acebozum
tr.link

yakupahmet yakupahmet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 30 / 19
  • Ticaret 2, (%100)
Senn toplam 1000 gösterim kazancın 25tl dün bn aldım 1000 gösterim kazanç 1.32 tl sen düşün nasıl vaay arkadaş ya

Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun
elektronikssl
webimgo

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
ayrıca gelir elbetteki çok güzel. Tık başı 1 tl ye falan geliyor. Hatta geçiyorda ortalaması.

ahmtkfl ahmtkfl Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 13 / 59
  • Ticaret 43, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

estfr ingilizce içerikte zaten rakip zor bulunur büyüklerden değilseniz. Zira ebola salgınının ingilizce karşılığında 350 k aylık aranma olabiliyorsa. İngilizce siteleri kesinlikle tavsiye ederim. Tabi yapabileceklere. Kesinlikle büyük getirisi olan işler. Ve asla hit sıkıntısı çekmezseniz. Osuruktan teyyare selam söyle o yare gibi bir site açsanız bile hit alırsınız :)

Güzel yorumunuz için teşekkürler, ileride sektörümü açıklarım gerekirse :)

ayrıca gelir elbetteki çok güzel. Tık başı 1 tl ye falan geliyor. Hatta geçiyorda ortalaması.

Emeğin karşılığı diyebiliriz o gelire :)

omerknet adlı üyeden alıntı

Burası forum ama paylaşmak gönüllülük esasına dayanır. Kimse kendine zarar verecek bilgiyi paylaşmasın. Ben olsam paylaşmam mesela, gerçekten ilk olduğum çoğu sektörü lise çağında arkadaşlar kapattı diyebilirim. Okulu bırakıp deli gibi içerik giriyorlar gibi..
Sakın sektör veya site belirtmeyin. Bu arada hitinize göre kazancınız iyi. Başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler :) . Dediğim gibi şuan sektör belirtmeyi düşünmüyorum.

yakupahmet adlı üyeden alıntı

Senn toplam 1000 gösterim kazancın 25tl dün bn aldım 1000 gösterim kazanç 1.32 tl sen düşün nasıl vaay arkadaş ya

TR içerikli sitelerin geliri çok düşük oluyor maalesef :(

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

İngilizce site kardeşim. Denemek amaçlı açıp, google çeviri ile 10 kadar yazı eklemiştim als ve ebola hakkında yazılar ekledim site sağlık sitesiydi. Günlük 60 tekili görmüştü. Kesinlikle parası olan ingilizce bilmiyorsa ingilizce profesyonel çeviri ile yönelmeli bu işe. Kadın sitem tamamen özgün ve aranma hacmi yüksek konularda yazıyorum 150 yazıda yeni yeni 60-70 hiti gördü 4 aylık site. İngilizce de ilk ayda 10 yazıyla 60 hit vardı.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 13 / 59
  • Ticaret 43, (%100)

İngilizce site kardeşim. Denemek amaçlı açıp, google çeviri ile 10 kadar yazı eklemiştim als ve ebola hakkında yazılar ekledim site sağlık sitesiydi. Günlük 60 tekili görmüştü. Kesinlikle parası olan ingilizce bilmiyorsa ingilizce profesyonel çeviri ile yönelmeli bu işe. Kadın sitem tamamen özgün ve aranma hacmi yüksek konularda yazıyorum 150 yazıda yeni yeni 60-70 hiti gördü 4 aylık site. İngilizce de ilk ayda 10 yazıyla 60 hit vardı.

İngilizce, Fransızca ve Latince bloglar ve diğer içerikli siteler çok iyi gelir sağlıyor.

• Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 30 / 19
  • Ticaret 2, (%100)

Valla ne zamandır niyetleniyprum ama bir proje kararlaştıraöadom birde istediğim domain hep alınmış adamlar bir adım önde [emoji2]

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

omerknet adlı üyeden alıntı

Burası forum ama paylaşmak gönüllülük esasına dayanır. Kimse kendine zarar verecek bilgiyi paylaşmasın. Ben olsam paylaşmam mesela, gerçekten ilk olduğum çoğu sektörü lise çağında arkadaşlar kapattı diyebilirim. Okulu bırakıp deli gibi içerik giriyorlar gibi..
Sakın sektör veya site belirtmeyin. Bu arada hitinize göre kazancınız iyi. Başarılar.

Ömer bey sizin gibi site paylaşımlarında etkin olan birisinin bu yorumu yapması beni şaşırttı :D Site ismi kesinlikle söylemesin buna katılırım ancak kategori belirtmesinin kendisine ne zararı olacak onu anlamış değilim. Böyle tbm yüksek olan çok konu gördük gidip açmadık ya. En basiti ingilizce sağlık sigortası vb konularında tık başı 5-6 dolar alınabileceğini biliyorum hatta çok alakalı bir arama ile gelen tıka 10 dolar bile alınabilir. Biz bunu bilerek gidip açmadık :) Rekabetten korktuk dil yok dedik vs dedik. Denemedik kısacası. Neyse arkadaşa bol kazançlar. Herkes forumlara sadece yardım almaya geliyor sanırım :)

• Üyelik 03.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad Y** Ş**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 30 / 19
  • Ticaret 2, (%100)
Peki bişi sorcan şimdi bizim adaense hesabımız ile reklam koysak o siteye sıkıntı çıkmıyor dimi? Mesela senn para birimin nedn euro? O site üzerinden aldığın için mi?

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Valla ne zamandır niyetleniyprum ama bir proje kararlaştıraöadom birde istediğim domain hep alınmış adamlar bir adım önde [emoji2]

bence domaine pek takılmayın. Zaten ingilizce boşta o,domain çok zor. Adam healthinsurancehealttictesl.com gibi karma karısık domaın bıle alıyorlar.
yakupahmet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 13 / 59
  • Ticaret 43, (%100)

Peki bişi sorcan şimdi bizim adaense hesabımız ile reklam koysak o siteye sıkıntı çıkmıyor dimi? Mesela senn para birimin nedn euro? O site üzerinden aldığın için mi?

Yaşamış olduğum ülkeden dolayı para birimim Euro'dur :)
yakupahmet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al