terzi312 adlı üyeden alıntı
Bu söylenenlerin ikisine de itibar etmeyin. Düpedüz yalan.
Birisi 5 gün içinde ilk sayfaya yükseltirim diyor diğeri sıralama garantisi veriyor.
Al birini vur ötekini.
İkisininde ************** olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ilk sıralara gelmek sadece tanıtım yazısıyla olmaz.
Sadece tanıtım yazısı alırsan siten güme gider.
Backlinklerde çeşitlilik sağlamalısın. Footer backlinkten, yorum backlinke kadar doğru ve dengeli kullanılırsa her backlink türü güzel sonuçlar alınır.
sanırım bir yanlış anlaşılma var? bana ************** itibarıvurmuşsunuz yalnız şunu ifade etmek isterim benim bahsettiğim şey kendi bulduğum bir taktik ve bu stratejiyi kime uyguladıysam aynı sonucu aldım.Kabaca:
google nın hit grafik verilerine ulaşıyorum ve bunları googlenin yeni algoritma düzenlemelerine göre ayarlıyorum (tekil hit/çoğul hit)
backlinkleri her tür pageranktan alıyorum ve daimi ve aktif sitelerden aldıkça bu backlinklerin faydası daha çok oluyor
sosyal medya imlemesi için en az 5 sosyal medyada çalışıyoruz ve sürakli haftalık olraka imlediğimiz için bu düzen bize çok fayda sağlıyor
forumlara girdiğimiz anahtar kelimeli makaleleri backlink şeklinde değerlendirdiğimiz için bu bize x2 hız ve kalıcılık sağlıyor
bunlar gibi burada ifşa edemyeceğim bir ton açığı bulunana google seo algoritmasının üzerine bilgisis olmayan insanlar böyle konuşmasınlar lütfen