lostyazilim
tr.link

Bu Kelimeler İçin Ne Kadar Seo Bütçesi Gerekir?

36 Mesajlar 5.600 Okunma
acebozum
tr.link

Ustadu Ustadu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Seo-Adsense Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ü**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 24 / 58
  • Ticaret 0, (%0)

cmyuksel adlı üyeden alıntı

Merhaba iyi gunler bu tur islemlere kabaca fiyat verilebilir yani rakip sitelerin ne tur calismalar yaptigi zamanla ortaya cikmaya baslar biz en yakin rakibinizden bir adim fazla atmaliyizki onu gecip onune oturabilelim. Mecazen boyle anlattigim bu islem gercekte ise tam bir bilinmezliktir.yani aslinda kimse su gun surada olucam diye 100 de 100 kesin bir tabir kullanamaz. Ama kabaca sununsoylemek isterim dis agrisi kelimesinde
2 ayda ilk 18 e
3 ayda ilk 10 a
6 ayda ilk 3 e sokarim

Ben 5 günde ilk sayfaya 10 güne kalmaz ilk üç sıraya sokarım..6 ay nedir yahu :)))
CrOSsFIRE

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

cmyuksel cmyuksel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)
güzel ama şunuda söyliyim 2 ile 3 yıl arasında söz veririm son geldiği yerden 1 basamak aşağı inmez diye bunuda diyebilirmisin? :D

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Üstad adlı üyeden alıntı

Ben 5 günde ilk sayfaya 10 güne kalmaz ilk üç sıraya sokarım..6 ay nedir yahu :)))

güzel ama şunuda söyliyim 2 ile 3 yıl arasında söz veririm son geldiği yerden 1 basamak aşağı inmez diye bunuda diyebilirmisin? :D

Bu söylenenlerin ikisine de itibar etmeyin. Düpedüz yalan.
Birisi 5 gün içinde ilk sayfaya yükseltirim diyor diğeri sıralama garantisi veriyor.
Al birini vur ötekini.

İkisininde ************** olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ilk sıralara gelmek sadece tanıtım yazısıyla olmaz.
Sadece tanıtım yazısı alırsan siten güme gider.
Backlinklerde çeşitlilik sağlamalısın. Footer backlinkten, yorum backlinke kadar doğru ve dengeli kullanılırsa her backlink türü güzel sonuçlar alınır.
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

uzayperformans.com

RappeR RappeR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Konumuzu inceleyebilirsiniz : http://wmaraci.com/forum/seo-isleri/uygun-fiyata-profesyonel-search-engine-optimization-calismalari-yapilir-199078.html

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

terzi312 adlı üyeden alıntı

Bu söylenenlerin ikisine de itibar etmeyin. Düpedüz yalan.
Birisi 5 gün içinde ilk sayfaya yükseltirim diyor diğeri sıralama garantisi veriyor.
Al birini vur ötekini.

İkisininde ************** olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca ilk sıralara gelmek sadece tanıtım yazısıyla olmaz.
Sadece tanıtım yazısı alırsan siten güme gider.
Backlinklerde çeşitlilik sağlamalısın. Footer backlinkten, yorum backlinke kadar doğru ve dengeli kullanılırsa her backlink türü güzel sonuçlar alınır.

sanırım bir yanlış anlaşılma var? bana ************** itibarıvurmuşsunuz yalnız şunu ifade etmek isterim benim bahsettiğim şey kendi bulduğum bir taktik ve bu stratejiyi kime uyguladıysam aynı sonucu aldım.Kabaca:

google nın hit grafik verilerine ulaşıyorum ve bunları googlenin yeni algoritma düzenlemelerine göre ayarlıyorum (tekil hit/çoğul hit)

backlinkleri her tür pageranktan alıyorum ve daimi ve aktif sitelerden aldıkça bu backlinklerin faydası daha çok oluyor

sosyal medya imlemesi için en az 5 sosyal medyada çalışıyoruz ve sürakli haftalık olraka imlediğimiz için bu düzen bize çok fayda sağlıyor

forumlara girdiğimiz anahtar kelimeli makaleleri backlink şeklinde değerlendirdiğimiz için bu bize x2 hız ve kalıcılık sağlıyor

bunlar gibi burada ifşa edemyeceğim bir ton açığı bulunana google seo algoritmasının üzerine bilgisis olmayan insanlar böyle konuşmasınlar lütfen
fevzib fundatr

kişi bu mesajı beğendi.

CloumDigital CloumDigital Cloum.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

Üstad adlı üyeden alıntı

1 ay sonunda da arkadaşın Google Filtre yemesini zevkle izlersiniz değil mi ;)?

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

sanırım bir yanlış anlaşılma var? bana ************** itibarıvurmuşsunuz yalnız şunu ifade etmek isterim benim bahsettiğim şey kendi bulduğum bir taktik ve bu stratejiyi kime uyguladıysam aynı sonucu aldım.Kabaca:

google nın hit grafik verilerine ulaşıyorum ve bunları googlenin yeni algoritma düzenlemelerine göre ayarlıyorum (tekil hit/çoğul hit)

backlinkleri her tür pageranktan alıyorum ve daimi ve aktif sitelerden aldıkça bu backlinklerin faydası daha çok oluyor

sosyal medya imlemesi için en az 5 sosyal medyada çalışıyoruz ve sürakli haftalık olraka imlediğimiz için bu düzen bize çok fayda sağlıyor

forumlara girdiğimiz anahtar kelimeli makaleleri backlink şeklinde değerlendirdiğimiz için bu bize x2 hız ve kalıcılık sağlıyor

bunlar gibi burada ifşa edemyeceğim bir ton açığı bulunana google seo algoritmasının üzerine bilgisis olmayan insanlar böyle konuşmasınlar lütfen

Kesinlikle hiçbir garanti veremezsiniz! Google sürekli algoritma güncelliyor ve 'Backlink SEO'nun değeri sürekli azalıyor.

Böyle bir garanti verirseniz herhangi birine, ben de ************** olduğunuzu düşünmeye başlarım. Garantili 'Backlink SEO' diye bir şey yoktur!

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Kesinlikle hiçbir garanti veremezsiniz! Google sürekli algoritma güncelliyor ve 'Backlink SEO'nun değeri sürekli azalıyor.

Böyle bir garanti verirseniz herhangi birine, ben de ************** olduğunuzu düşünmeye başlarım. Garantili 'Backlink SEO' diye bir şey yoktur!

bakın haklısınız bunu bende biliyorum ama o kadar iyi bir alt yapı kuruyoruz ki 1. sıradaki bir müşterimiz bize 2 sene sonra geri döndüğünde biz onu hala 6. sırada buluyoruz? anlatabiliyormuyum

• Üyelik 27.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1534
  • Beğeniler 184 / 336
  • Ticaret 68, (%100)

bakın haklısınız bunu bende biliyorum ama o kadar iyi bir alt yapı kuruyoruz ki 1. sıradaki bir müşterimiz bize 2 sene sonra geri döndüğünde biz onu hala 6. sırada buluyoruz? anlatabiliyormuyum

Hocam dediğimi anlamıyorsun sanırım.

Google şu ana kadar backlink konusunda yeteri kadar önlem alamadı. Ancak bu, bir ay sonra almayacağı anlamına gelmez. Site tak diye filtreye girerse ne olacak sizin garanti? Puf.

Hiçbir şekilde garanti veremezsiniz kimseye...

• Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 3, (%100)

minecraftpanelim adlı üyeden alıntı

Hocam dediğimi anlamıyorsun sanırım.

Google şu ana kadar backlink konusunda yeteri kadar önlem alamadı. Ancak bu, bir ay sonra almayacağı anlamına gelmez. Site tak diye filtreye girerse ne olacak sizin garanti? Puf.

Hiçbir şekilde garanti veremezsiniz kimseye...

peki hocam siz nasıl bilirseniz ona inanın ama size birşey diyeceğim

siz siz olum neler bildiğini bilmediğiniz ve ne yapacağını tahmin etmediğiniz bir insana ************** muamelesi yapmayın lütfen benimle çalışanlar beni zaten çok iyi bilirler.

şu an ben sadece bir şirketimle aylık 1500 tl seo anlaşmasıyla çalışıyorum ve sektöründe şuan 1 numaralar ve şuan bıraksam 1 yıl sonrada en kötü ilk 4 te olurlar böyle bir altyapı düzenliyoruz yani şöyle diyeyim zamanla 1 ay içerisinde kabaca reel backlinki kendi forumlarımızdan alıyoruz ve backlinkten yönlendirme hiti sağlayınca google 60,000 backlinke filtre koyamıyor

tabii siz bunları nereden bileceksiniz?

bence fazla uzatmayalım

6 senedir kendi bulduğum açıklarla ve yöntemlerle çalışıyorum ve her geçen gün daha iyi bir yere geliyoruz bu sektörde...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al