-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Çok kazanmak illegal yollar ile mümkündür. Stabil ve düzenli olabiliyor iseniz bilgi sahibi olduğunuz bir alanda kendi kitlenize düzenli yayın yapın. Az gelir ama öz ve düzenli gelir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Site elinizde duruyorsa inceleyebilir miyim ?
6k hit ile Biraz optimizasyonla bi 5 lira kadar kazancınız artabilir gibime gekiyor.
Genel olarak Normal kazanıyorsunuz diyebilirim. türkçe içerikte 6k hit için ortalama 20 tl iyidir diyebilirim. Benimde 15-16k hitli sitem 40 tl civarı getiriyordu.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilgive adlı üyeden alıntı
Paylaştığınız içerik illegal olduğu sürece hiçbir şey olmaz. İnsanların cinsel yaşamlarının olduğunu ve bizimde bu şekilde dünyaya geldiğimizi neden görmezden gelir ve yokmuş gibi davranır, buna suçmuş gibi bakarız bilmem.
Adult kavramı geniştir, ç*cuk, liseli vs. gibi paylaşımlar dünya genelince suçtur ve bu bir pedofilidir ve hastalıktır.... Bundan dolayı yasaktır ve olmasıda gereken bir yasaktır
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kazancınız dediğim gibi optimizasyonla biraz daha arttırılabilir ama Sihirli değnek beklemeyin. Konunuzda yazdıgınız bütün konularda aşağı yukarı aynı kazanırsınız
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
omerkarahan adlı üyeden alıntı
peki ingilizce önerir misiniz ? %50-%60 ingilizce bilgim var ve akıcı konuşamıyorum fakat yazabileceğimi düşünüyorum ? ( ingilizce site çok ! ) ve bi Türk'ün illegal - kopya içerik yazmadan ingilizce alanında yükselebileceğini düşünmüyorum , sizce doğru mu ?
Özgün olmanız, yurtdışı lokasyon bir seo hosting ve ciddi içerik ile neden olmasın derim ancak tabi bir ingilizce şart, en azından rewrite yapabilecek ve kitleyle gerçekten iletişebileceğiniz bir düzeyde ingilizce gerekiyor. Şahsen ingilizcem çok iyi olmasına rağmen ben hala böyle bir projeye girişme cesaretini bulamadım :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com