lostyazilim
tr.link

Risksiz Eticaret + incir.com bilgilendirme platformu...

6 Mesajlar 2.988 Okunma
lstbozum
tr.link

davetsizmisafir davetsizmisafir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Seo uzmanı,webmaster, Pc Tech.
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar sizlere bir Türk network marketing firmasından bahsetmek istiyorum. incir.com . incir.com firması %100 Türk girişimidir. Güçlü yatırımcı ortakları bulunmaktadır. (Bu ortaklar da Türk). Biliyorsunuz yıllarca avon, oriflame, amway gibi yabancı firmalarla paralarımız hep yurtdışına kaçtı. Ve artık incir.com sahnede. Beni en çok etkileyen yönü işte bu. incirle tanışmam çok tesadüfi bir şekilde oldu. Normalde ben network marketing sektörünü pek fazla tanıyan biri değildim. Herbalife, amway, oriflame gibi firmaları duyuyordum ama hiç içerik bilgisine sahip değildim. Kendime ait alışveriş sitesi açmak için bir firma ararken dropshipping yapan ismi lazım olmayan bir firma ile tanıştım. Neyi düğü belirsiz bir firma olduğunu anlayınca hemen iade edip paramı geri aldım. Bu esnada forumda kurtarıcım olan sponsorumla tanıştım. Bana farklı bir platformun olduğunu ve daha iyi olduğunu bahsetti. İşi dinlemeden dahil olmuştum :) Bu firma incir.com idi. Daha evvel girdiğim gibi sadece dropshipping yapan bir firma sanmıştım inciri. Ama bu icebergin sadece görünen kısmıymış. Birde görünmeyen kısmında çok daha muhteşem birşeyler saklıymış. Sunumu izledikten sonra çok doğru bir karar verdiğime kesin ve net emin oldum. Çünkü bu firmada hem eğitim vardı. Hemde eticaret. Ve üstüne üstlük yalnız değildim. Bana destek olan bir sponsorum vardı. Sürekli arayabileceğim bir arkadaş. Sürekli destek ve motivasyon veren biri. Düşünüyorumda acaba salt dropshipping olan firmada kalsaydım ben kime ne sorucaktım nasıl satış yapacaktım. Eticaret hevesim kursağımda kalacağı gibi bu işin ne denli zor olduğunu düşünüp bir daha asla bu tür bi işe girişmem diye karar alacaktım belkide. Neyse ki incirle ile tanıştım ve çok şükür böyle olmadı. Şu an 5 ay geçti ve ben bu firmada hala mutluyum. Kazanacağımı biliyorum. Buna eminim. 18 kişilik bir ekibe sahibim. Çok güzel bir aile olduk. Dayanışma içerisinde eticaret yapıyor ve para kazanıyoruz. (Network Marketing kısmı tamamen kişiye bağlı olarak opsiyoneldir. Yani kişi isterse yeni alt bayi eklemeksizin de kazanç elde edebilir.) İşte böyle arkadaşlar. Daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benimle pm yoluyla iletişime geçebilirler.
jeday

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
.....incir referans.....incir davetiye......

🔒 http://mcmyazilim.com

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)
bu işe benzer bır işe gırmış kendısı hoca bana da soylemıştı ben yok dedım geçen face sayfasında bunla ılgılı bışey paylaşmış bende enışte senın yapığın satış 1 domaın 3 yıllık 60 tl hostıng maksımum yıllık 100 tl 3 yıllık 300 tl sadece bunu satıyon yazdım bnm yaptım yorumu sılıp ozelden benim konuma yazma dıye msj atmış işin açıkcası hadı o bılmıyor aynı köyümün ben emsalım bır kız beraber endusrı meslekte okuduk ben sağlık problemlerım yuzunden 2008 de bırakmak zorunda kaldım bu kız anadolu bolumunu bıtırmıştı nasıl oluyosa bu mega hosldıngın kapanına gırmış aklım almıyor ben duz o anadolu bılgısayar bolumunu okudu +o unıverstede bıtırdı ben hala lıseyı bıtıremedım bu yıl tekrar başladım aklım gerçekten almıyor ama bıldım bışey varsa bızım mesleğın onunu uzun vadede kestığı veya tıkadığıdır cunkı yarın bu domaın sattıkları adamlar sıte yapmak zorun da kaldıklarında işe soğuk bakacaklar ozenerek yazmadım anlayan anladı ben bır adam sana sıteyı 300tl(bu rakam gorecelı) teslım ederım + gelırlı sıte olur desem bıle bu adam geçmışte yedığı darbe yuzunden bu işlere soğuk bakacak helekı yaş olarak bırazda orta yaşlardaysa tamam işte bu uzun vadelı sektore darbe vurmak anlamına gelıyor ve buna web masterlar olarak bır çare bulmamız gerekıyor.
turçe kotu fakat benım bu yazdıklarımı detaylandırıp guzel bır yazıyla sabıtlemek lazım kendımı onemsedımden demıyorum yarın bırı bu şirket hakkında yorum ararken konu googlede çıkar ve okunan yazıdan kışı kendını ona gore ayar verır.
SEKTÖRE DARBEDİR BU EMİN OLABİLİRSİNİZ

Ek Olarak: Sektöre darbedir bu emin olabilirsiniz
web masterlar buna karşı onlem alalım(savaşalım) *** bır konudan alıntıdır.
Çevremde bu işi yapan bir kaç kişi var bana anlattılar anlattılar ancak bir domain + host + wordpress kurulumunun ( tasarım dahi yok ) 750 tl edeceğine beni bir türlü ikna edemediler. Onlara göre liderleri bana göre elebaşları olan adamı getirdiler sistemin tamamen saçmalık olduğunu gözü önünde yeni bir domain reg ederek yeni bir host alarak ve wordpress kurarak 750 liraya sattıkları sistemi 20 liraya mal ettiğimde böyle olmaz bu işler deyip çekti gitti. Sistemin asıl amacı web sitesi satmak değil alt üye bulmak yani sen xxx miktar verip birinin alt üyesi oluyorsun sende kendin gibi x sayıda alt üye bulup onlardan xxx lira alıyorsun firmada sana komisyon veriyor hayali işlem olmasın diyede sana bir tane domain ile host veriyor arada sırada ufak tefek web işi çıkarsada wp + tema kurup saçma sapan şekilde editleyip fahiş fiyatlara ( verdikleri hizmete göre fahiş ) satıyorlar. Tamamen **************lık diyecemde şimdi biri çıkar hukuken haksızsın firma sana dava açar vs. der Bence uzak dur

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar büyük firmalar neden bayilik veriyorlar sizce? Neden bu bayilikler için yüksek ciro ve meblağlar talep ediyorlar sizce? Benim bahsetmiş olduğum da bayilik sistemine benzer bi şekilde. Yatırım gücü olmayan insanlara eticaret yapma, bunu deneyimleme olanağı sunuyor.
**** firması

Ek Olarak:

flashoyun adlı üyeden alıntı

bu işe benzer bır işe gırmış kendısı hoca bana da soylemıştı ben yok dedım geçen face sayfasında bunla ılgılı bışey paylaşmış bende enışte senın yapığın satış 1 domaın 3 yıllık 60 tl hostıng maksımum yıllık 100 tl 3 yıllık 300 tl sadece bunu satıyon yazdım bnm yaptım yorumu sılıp ozelden benim konuma yazma dıye msj atmış işin açıkcası hadı o bılmıyor aynı köyümün ben emsalım bır kız beraber endusrı meslekte okuduk ben sağlık problemlerım yuzunden 2008 de bırakmak zorunda kaldım bu kız anadolu bolumunu bıtırmıştı nasıl oluyosa bu mega hosldıngın kapanına gırmış aklım almıyor ben duz o anadolu bılgısayar bolumunu okudu +o unıverstede bıtırdı ben hala lıseyı bıtıremedım bu yıl tekrar başladım aklım gerçekten almıyor ama bıldım bışey varsa bızım mesleğın onunu uzun vadede kestığı veya tıkadığıdır cunkı yarın bu domaın sattıkları adamlar sıte yapmak zorun da kaldıklarında işe soğuk bakacaklar ozenerek yazmadım anlayan anladı ben bır adam sana sıteyı 300tl(bu rakam gorecelı) teslım ederım + gelırlı sıte olur desem bıle bu adam geçmışte yedığı darbe yuzunden bu işlere soğuk bakacak helekı yaş olarak bırazda orta yaşlardaysa tamam işte bu uzun vadelı sektore darbe vurmak anlamına gelıyor ve buna web masterlar olarak bır çare bulmamız gerekıyor.
turçe kotu fakat benım bu yazdıklarımı detaylandırıp guzel bır yazıyla sabıtlemek lazım kendımı onemsedımden demıyorum yarın bırı bu şirket hakkında yorum ararken konu googlede çıkar ve okunan yazıdan kışı kendını ona gore ayar verır.
SEKTÖRE DARBEDİR BU EMİN OLABİLİRSİNİZ

Ek Olarak: Sektöre darbedir bu emin olabilirsiniz
web masterlar buna karşı onlem alalım(savaşalım) *** bır konudan alıntıdır.
Çevremde bu işi yapan bir kaç kişi var bana anlattılar anlattılar ancak bir domain + host + wordpress kurulumunun ( tasarım dahi yok ) 750 tl edeceğine beni bir türlü ikna edemediler. Onlara göre liderleri bana göre elebaşları olan adamı getirdiler sistemin tamamen saçmalık olduğunu gözü önünde yeni bir domain reg ederek yeni bir host alarak ve wordpress kurarak 750 liraya sattıkları sistemi 20 liraya mal ettiğimde böyle olmaz bu işler deyip çekti gitti. Sistemin asıl amacı web sitesi satmak değil alt üye bulmak yani sen xxx miktar verip birinin alt üyesi oluyorsun sende kendin gibi x sayıda alt üye bulup onlardan xxx lira alıyorsun firmada sana komisyon veriyor hayali işlem olmasın diyede sana bir tane domain ile host veriyor arada sırada ufak tefek web işi çıkarsada wp + tema kurup saçma sapan şekilde editleyip fahiş fiyatlara ( verdikleri hizmete göre fahiş ) satıyorlar. Tamamen **************lık diyecemde şimdi biri çıkar hukuken haksızsın firma sana dava açar vs. der Bence uzak dur

Benim belirttiğim firma o firma değil :)

Ek Olarak:

Mehmet Ali ATLI adlı üyeden alıntı

Network marketing her ne durumda olursa olsun önerilmesi ve yapılması suçtur. Sebebi ise her halukarda yapılan iş saadet zinciri olmasındandır. Siz diyeceksiniz ki bu adamlar böyle bişey olsa yapmazlar. Bir çok yatırım aldılar. Bende diyeceğim ki bende bu işe girdim. Ancak paranın %30unu çıkartabildim. Sonrasında ise herkesin benim gibi olabileceğini düşündüm ve devam etmedim. Burada zengin olan birileri var ve bu ben değilim. Kişi başı kayıt ücreti ile 3 milyon tl üstünde bir gelir elde etmiş olan bu firmanın 5 milyon tl yatırım alması normal değilmi?

Bu firmanın hedefi 50,000 X ortalama 750 diyorum siz hesaplayın ben hesaplamak istemiyorum. Size kazancı nedir ? Sizce en üstteki mi dipteki mi kazanacak.

Şöyle bi durum var yazdıklarınız kısmen doğru. Her sektörde olduğu gibi network marketing içinde de kötü firmalar vardır. Etik davranmayan firmalar vardır. Ama bu hepsini tukaka yapmaz. organ mafyası var ama bu tüm doktorları kötü yapmaz, darpçı, gaspçı, zimmetine para geçiren rüşvet yiyen, görev ve yetkilerini kötüye kullanan polis de var ama bu hepsini kötü yapmaz, bebek hırsızı hemşireler de var ama bu hepsini bebek hırsızı yapmaz... Yani her sektörde bu tip insanlar mevcut. Olayın özü faydalı ürün müdür dil midir? Yani network marketingin kıstasları var. O kıstaslara uyuyor mu firma uymuyor mu tüketici olarak bunlara dikkat etmeniz kafi. Beğenmediğiniz ürünü tavsiye de edemezsiniz. O yüzden önce ürünü sizin beğenmiş ve kullanıyor olmanız şart.

Çalışan kazanacak çalışmayan kazanamayacak. bu arada 50.000 X 750 olarak bakmayın olaya. Olayı tam olarak kavramamış bir bakış açısıyla değerlendirmişsiniz. Detay vermeden üstü kapalı olarak söylim. Firmaya kalan oradaki kar o değil. bi kısmı vergi, bi kısmı işlem ve hizmetin gideri, bi kısmı da verilen tanıtım materyallerinin ücreti. Bi kısmı ise size verilen para değeri taşıyan hediye çekleri ile size geri dönen kısım. Geriye kalan meblağ 110tl ediyor. Eksik hoca imandan eksik doktor candan edermiş. Tam bilgiye sahip olmadan bi konuda yorum yapmayı çok seven bir milletiz açıkçası. :)

Ek Olarak:

Ek Olarak: http://www.dsd.org.tr/

Tüketici Kanunun 9.Kısmı Madde 80
Piramit satış sistemleri
MADDE 80- (1) Piramit satış; katılımcılarına bir miktar para veya malvarlığı ortaya koymak karşılığında, sisteme aynı şartlar altında başka katılımcılar bulma koşuluyla bir para veya malvarlığı kazancı olanağı ümidi veren ve malvarlığı kazancının elde edilmesini tamamen veya kısmen diğer katılımcıların da koşullara uygun davranmasına bağlı kılan, gerçekçi olmayan veya gerçekleşmesi çok güç olan kazanç beklentisi sistemidir.

(2) Piramit satış sisteminin kurulması, yayılması veya tavsiye edilmesi yasaktır.

(3) Bakanlık, piramit satış sistemleri ile ilgili gerekli incelemeleri yapmaya ve varsa elektronik sistemin ülkemizde durdurulması dâhil ilgili kamu kurum veya kuruluşlarıyla iş birliği içinde gerekli önlemleri almaya yetkilidir.

Yani bu şu manaya geliyor :

Şimdi bu yasa da dikkat edilmesi gereken en önemli husus şu.Öncelikli olarak network marketing şirketlerinde kişiler sadece kendi çabaları ile de yani satış yaparakda para kazanabilmelidir.Yani aynı şartlar altında altına üye bulmadan da para kazancı sağlamak zorundadırlar.Bu madde açıkca ürünsüz sadece paket satarak çalışma yapan firmalara izin verilmeyeceği konusunda fikir beyan ediyor. Bu demek oluyor ki kendini network marketing olarak tanıtan ülkemizde, ki özellikle de maalesef yerli firmalar piramit sistemine dahil edilecektir. Ve bu piramit sisteme dahil edilen firmaların akibeti o üstte http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27817613.asp linkinde belirtildiği gibi olacaktır.

Ayrıca bu maddelerden dolayı bir çok tüketici, firmalara dava açtığı takdirde kazanma olasılığı yüksek olacaktır.Yani ben sözleşme yapıyorum,Üyelik bedeli şu kadar alırım demekle iş bitmeyecektir. Yani Açıkca sen sisteme gir …. tllik paketle senin gibi …. tllik paketten şu kadar daha adam bulman lazım kazanabilmen için kavramı tek başına yeterli olmayacak ve bu uygulamanın çok net tarih olacağa benziyor. Şirketler kişiye hem kendi başına üye olup kendisi gibi üye bulmadan da kazandırmak zorundadır. Network yapacağınız firmayı hangi kıstaslara göre seçmeniz gerektiği tuketici koruma sitesinden http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/network_marketing.doc adlı dökümanı indirip okuyalım bilgilenelim ondan sonra üzerine konuşalım daha sağlıklı olur :)

:)
jeday

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

mylife35 mylife35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Pm alabilir miyim.

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

detaylı bilgi içeren pm gönderildi.

Ek Olarak: İncir hakkında merak ettiklerinizi cevaplıyoruz. Amacımız herkesi doğru bi şekilde bilgilendirmek yanlış bilgilendirmeden doğan ön yargıları bi nebze berteraf etmek.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al