-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
saçma burda 6 gb kullanım yazıyor kota sınırsız diyor bence siz hostu değiştirin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
dosya limitinide ilk defa duyuyorum hadi disk kotası deseniz o tamam ama bu çok saçma bence hostunuzu değiştirin
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
ben şahsen kale hosting ile çalışıyorum tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Limitsiz paketlerde başkasının kullanımı hakkınada girerseniz sınırlama getirilir haliyle. Birçok firma limitsiz paket sunuyor ancak bu ortak sunucular olması sebebiyle kaynakları eşit ve limitli olarak size sunarlar.
Örneğin sınırsız bir pakette günlük ortalama 500 email gönderebiliyorsunuz ancak limitsiz olması demek sınır olmayacağı anlamına gelmez.
Dosya sınırına gelirsem öyle birşeyi ilk defa duydum ancak çokta saçma gelmedi, eğer sizin siteniz yüzünden sunucu yoruluyorsa ve diğer başka sitelerin çalışmasını zorluyorsa sizin hesaba limit koymak firmanın elinde olan birşeydir.
Limitsiz olur trafiğiniz atıyorum 1 TB olur, herhangi bir sınırlama getirilmez ama sunucuy yoracak,ortak sunucuda barınan diğer sitelerin çalışmasını engelleyecek bir türde siteniz çalışıyorsa o zaman firma engel koyabilir hatta suspended atabilirler.
Büyük verilerle,çok fazla dosyalarla işlem yapıcaksınız normal host yerine vps veya vds alacaksınız onun dışında nereye taşırsanız taşıyın sorun yaşayacaksınız. Bu cpu olur, web alanı olur, trafik olur vs vs türlü türlü engellerle karşılarsınız.
Ayrıca firma olarak ynt.com.tr öneririm, bugüne kadar en ufak bir sıkıntı yaşamadım, teknik destek konusundada iyiler. Hostbul'dan firma ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz olumsuz yorum hiç yok nerdeyse :)
Geçmiş olsun umarım sorununuz çözülür.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dosya limiti bütün firmalarda mevcut fakat bir çok kişi o limite ulaşamadığı için doğal olarak pek kimsenin haberi olmuyor, bir yönden bu limiti koymak zorundalar da, fakat ödediğiniz fiyatın bu sınır için fazla olduğunu düşünüyorsanız tabiki hostinginizi değiştirin.
Yoksa dediğim gibi bütün firmalarda dosya adetine belli bir sınır konulur ve bu yeni birşey değildir.
Ek Olarak: Şunuda belirteyim bu arada şuan bir adet site barındırabilecek bir hostingin dosya limiti minimum 25.000 olması gerekir ki zaten şuanda ücretsiz hizmet veren hostingler bile 20.000 dosya limiti koyuyorlar site başına.