-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web, grafik ve seo
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar, sitemde belli başlı bazı sorunlar var bana yardımcı olacak arkadaşlardan rica ediyorum.
1.Site hızı
2.sitemin indexinde saçma sapan görseller çıkmakta
3.H1, H6 sorunu
Arkadaşlar ben bu işe yeni başladım, bana dua dan ziyade para lazım diyen arkadaşlarla da bütçemi zorlamayacak, uçuk kaçık fiyat vermezlerse anlaşabiliriz. Şimdiden fikrini, bilgisini benimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bilgive adlı üyeden alıntı
1. Site hızınız resimlerin boyutlarının büyük olmasından kaynaklanıyor.
Resim boyutu küçültme şeklinde bir arama ile bulacağınız programlar vasıtasıyla resimlerinizin boyutlarını (genişliği filan değil, boyutu) küçültün.
wordpress image optimize şeklinde bir arama yaparak, wordpress eklentisi de kullanabilirsiniz.
2. Sitenizin indeksinde saçma, sapan görselleri temayı düzenleyerek kaldırabilirsiniz. Ancak ben alakasız bir resim göremedim. Tarayıcınızın önbelleğini boşaltarak tekrar kontrol edin.
3. h1 ve h6 etiketlerini bir şirket sitesinin dert etmesine gerek yok fakat yazılarınızda h1 kullanamıyorsanız bile h4, h5, h6 kullanabilirsiniz. Yazılarınızı tekrar düzenleyin ve bu metin büyüklüğü etiketlerini kendiniz metne ekleyin. Sorun böylece çözülecektir. (Örneğin, ana safyadaki Tomruk, Kereste, İthalat/İhracat yazılarının boyutları aynı değil. İthalat/İhracat makalesini düzenleyin ve h1 etiketini buna ekleyin. Kereste makalesini düzenleyin ve buna da h6 etiketi kullanın.)
Hocam merhaba, dost site sayılırız, bende sizden sitenin hız performansını nasıl arttırabileceğim konusunda yardım rica ediyorum. Ne yaptıysam olmadı. bilgile.com bakabilirseniz hazır konusu açılmışken çok müteşekkir kalırım :)
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web, grafik ve seo
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu hususları benim için uygun ücret karşılığında yapacak arkadaş var mı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
site adresini ve tam olarak isteklerinizi PM alabilir miyim ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
konyaweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster-muhasebe-blgisayar
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Iletişim kurarsanız biizmle bütün sorunlarını 24 sat içinde makul fiyata çözebilriiz