-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Bir teknoloji sitem var eğer sizinde teknoloji kategorisinin olduğu genel konular ağırlıklı bir siteniz varsa ortaklık ile teknoloji haberlerini benim sitemden alıp haberin yarısını yazıp sonuna devamı için tıklayınız ile benim siteme link vererek hem sizin hem benim hitimi arttırma yapabiliriz. Teklifimi olumlu karşılayanların özel mesajlarını bekliyorum :)
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi niyetli olduğunu düşünüyorum fakat bu istediğiniz kimse yapmaz, afedersin ama millet eşşek değil. Karşıdaki kişi konu paylaşıcak, devamı için senin siteye yönlendiricek.Ee? burada adamın sitesinin hiti ne olacak? ne kazancı olacak? karşı taraftaki adamın kârını bırak zararı olacak, site boş, çöp,ölü site yerine girecektir.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Milliyet'le kendi siteni bir mi tutuyorsun :)
Gülerler bu teklife...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
O halde hocam ben yapmayacağım ama önerim olacak. Madem böyle bir düşünce var sizde, ben bir çöp site alayım haberleri yayınlım devamını sizin siteye yönlendireyim. Ama aynı işlemi siz de kendi sitenizde yapacak misiniz :) Ayrıca o yeni yetmeler dediğin kişiler en azından doğru ve sağlıklı ayrıca karşısındaki insanı düşünerek öğreniyorlar.. (nokta)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
İnsanları rencide etmekten kaçınan biri olarak bu konudan uzaklasiyorum. Yanlış anlama sakin ben laf anlamayana kendimi ifade edemediğimden ötürü uzaklaşıyorum ;) Ayrıca USLUP bir insanın karakterini ifade eder.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam neden böyle saldırıya geçiyorsunuz ki? Doğru düzgün neyin ne olduğunu söyleseniz hem daha kibar olur hemde karşıdakini rencide etmezsiniz. Sizin bu yaptığınız kendi konunuzu baltalamaktan başka birşey değil. Bu arada kimin yeni yetme kimin olmadığına neye göre karar veriyorsunuz? Forum bilgi alışverişi yapmak için oluşturulan bir platform değil mi? Soru sormak suç mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**