-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Php Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam *** da var wmaraci da takılıyorum öyle işte :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam *** da var wmaraci da takılıyorum öyle işte
Bakış açınızı tam anlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
dekor
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani bencede *** yonetiminin saçma sapan kararları insanları yargılama anlayışına bi dur demek için kullanmamak lazım ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Üyelik davetiyeleri parayla satılan bir oluşumdan ne beklenebilir ki. Nefret ettiğim bir oluşum orası benim de. Ama kullanan arkadaşlara da kullanmayın diyemem, herkesin kendi tercihi.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Herkesin kendine göre politikaları var hocam. Kimseyi yargılayamayız ama tabi ki eleştirebiliriz. Evet açıklamalarınızda haklı olduğunuz konular mevcut ama eskisi gibi paylaşım forumu değil orası, ticaret alanında gelişmiş bir alan. Ben 2012'den bu yana Wmaracı'nda aktifim burayı kendi özümde başka bir forum ile değişmem.. Aslında o kadar araştırmalar yapmışsınız *** forumu hakkında, bu paylaşımınızı keşke *** sahibi de görme imanı olsa :) Aslında bu mantığı kendi adıma konuşmak gerekirse size cevap veremem benim gibi düşünen bir çok arkadaşım da vardır eminim bu sorunun cevabı *** site yöneticilerinde hocam.. :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Üyelik alımları ile siteyi eleştirmeniz çok yanlış bence. Şuanda bile forum içerisinde **************lık olayları varken, kolayca üye olunabilseydi forum **************larla dolu olurdu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Davetiye sistemi olmasa *** çöplüğe döner. Bütün çoluk çocuk ************** foruma dolar.
Ayrıca gerekli bilgileri gönderince davetiye alınabiliyor, ben o konuda size katılmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyelik davetiyeleri parayla satılan bir oluşumdan ne beklenebilir ki. Nefret ettiğim bir oluşum orası benim de. Ama kullanan arkadaşlara da kullanmayın diyemem, herkesin kendi tercihi.
Kullanan arkadaşlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali. "Ben üye oldum sonuçta işime bakarım nasıl yönetişdiği umrumda değil" diyenlerde var mecbur kalıpta kullanmak zorunda olanlarıda var. Ama kullanan arkadaşlara ben kesinlikle kullanmayın diyebilirim. Alternatifi var yoksa bile yaratılır yeterki talebi siz oluşturun!