Quiet
Life or Death
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seni, senin haberin olmak şartıyla sıraya sokuyor. Bu sıralamada hile yapan kendi kaybeder.
Mesela deneme sınavları yapılır, kopya çekersin çok iyi alırsın ama YGS'de ne olduğun belli olur. Onun gibi.
Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google alexa değerine hala dikkat etmektedir arkadaşlar. Alexa görünürde sahibi amazon olsada, onunda arakasında microsoft var.
Google ikilemde kaldığı zaman iki site arasında bakacağı bir site veritabanı sistemi var oda alexa'dır. İki sitenin hiti,indexi vs herşeyi aynı olduğunda google hangisini sıralamada üste koyacağını bilemediği zaman alexanın verilerine başvurur.
Orada ki verilerde iki siteden birisinde ziyaretçi daha fazla zaman geçiriyorsa,sitede dolaşıyorsa google der ki bu site diğerinden kaliteli ve onu ön plana alır.
Alexa kolay manipule edilebilir fakat bir veritabanı güncellemesine bakar senin o hileyle geldiğin noktayı dibe çöktürmesi. Ve buda senin sitenin google'nin gözündede düşmesi demektir google bir bakıyor 1.sırada olan aniden 900.sıraya geldiyse demeki bu site hile kullanıyor sıralamadan da düşürür.
Alexa halen yerini koruyor ancak eskisi kadar dikkate alınan birşey değil. Alexa bana göre prestij meselesidir, 4 aylık sitem var ve alexa değerlerim ortadır. Bu benim sitemin başarılı ve değerli olduğunu gösterir.
Alexa hiçbir işe yaramaz demek çok yanlış bir tabir olacaktır. Alexa sitelerimize + bir etkisi yoktur desek daha doğrusu olacaktır ama bana göre +sı var :) Hele ki google'nin pagarank değerini webmasterlara gizlemesi, alexanın yeni pagerank olacağı konusunda yabancı webmaster sitelerinde,bloglarda vs konuşuluyor :rolleyes:
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gamex Fuarında MSI standında yayın yaptık. Sponsorluk için konuştuk. Sitenize gireyim dedi. Verdim siteyi ilk baktığı yer alexa değeriydi. Çok şaşırdım. Sizin için önemli olmaya bilir ama, bunu önemsedikleri için maalesef alexa olamdan yapılmıyor. En azından Global 200 K Ülke de 5K olması lazım.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
imzamı atıyorum hepsi yalan adamlar asıl bizim üstümüzden backlink kazanıp dünyanın en önemli siteleri arasına giriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tamam alexa'nın siteye bir katkısı yok okey ama hangimiz e-ticaret bölümünde alexası düşük siteler aramıyoruz? Umarım açıklayıcı olmuştur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-