-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
dediğim sitede de aynı zaten, google'da kelime aratıp öyle giriyor siteye, ya da direkt giriyor senin tercihine bağlı. Doğru keyword ile günde 5000 hite kadar desteği var. faydasını gördün mü dersen hem de nasıl. Hem çevrimiçi ziyaretçim yüksek oluyor, hem de alexa booster özelliğinden dolayı siteye girilen hit kadar alexa'ya da gönderiliyor. Yani 5 siteye hit 5 de alexaya katkısı oluyor toplam 10.
yanlış anlama bir müşteri olarak izlenimlerimi söylüyorum. tabiki hizmetten hizmete fark var, ne firmalar var, şimdi adam 15 bin dolar da fiyat veriyor 5 dolar fiyat da veriyor. Sadece forumda bazı arkadaşlar pazar araştırması yapmadan fiyat veriyor bazen, mesela bir tema standart fiyatı 50-60 tl iken 100-150 tl istiyor falan. Öyle bir durum olmasın istediğim için sordum. Bilinçli bir kararsa diyecek bişey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bu programlar artık hiç yararlı değil. Alexa için yararlı ama proxy uygulamasıyla çalışıyor Google'de Panda algoritması her geçen gün geliştiriliyor Sandbox'a girenler her geçen gün artıyor.
İşe mani olmak istemem ama pekde tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşın ürünü proxy değil bildiğim kadarıyla. Gerçek kişi ve ip'lerce giriliyor. Yani istiyorsan kendin program kullanır, kazandığın kredi karşılığı hit alırsın, istersen paket satın alırsın programla uğraşmazsın.
Booster programları proxy kullanıyor, çoğunlukla da bir faydası olmaz elle tutulur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
o Organikhit programında var . organikhit.net Ejder'in yaptığı bir uygulama.Bu sırf parayla benim arkadaşta yapıyorduda proxyle yapıyordu o yüzden merak ettim
cineasya
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
webmaster
-
-