KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doğru yere mi açtım bilmiyorum.
Siteme bir buton koymak istiyorum ve bu butona basıldığında belirli bir div içeriğini yeniletmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Java vs. hiç bilgim yok. İnternette hep bir dosyadan çekmekten bahsedilmiş ama wordpress kullanıyorum herhangi bir dosya mevcut değil direk temayla ilgili. Ücretli ya da ücrtesiz her türlü destek olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dolan verilerin boyutu nedir? Çektiğiniz verilerin SQL'i kompleks midir? Veri sıkılıkla(1 saatten az sürede yada değişeceği süre belirsiz) değişen bir verimidir? Bu soruların cevaplarına göre client side yada serverside çözümler konuşulabilir ;)
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bu işini görür sanırım
Ek Olarak:
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Engineering Director
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KaGaN adlı üyeden alıntı
Boyutunu bilmiyorum. SQL verileri ve güncelleme sıklığı da kullanıcılara bağlı. Bazen 10 dakikada bir bazen de 2 saatte bir güncelleniyor.
Tavsiyem sunucu üzerindeki yükü azaltmak için db'ye hiç gitmemeniz yönündedir. Bunun içinde araya memcached gibi bir cache server sokup, verilerin güncellenmesini kullanıcı bazlı cache objeleri üzerinde yapmanız ve belirli süre içinde(6/12 saatte bir) cache objelerini okuyup, veri tabanına yazmanızdan yanadır.
https://www.linkedin.com/in/turgaycan/
Kaliteli kod yazılır.. (Günlük/Saatlik ücreti ile)